Musisz mieć sile, bo warto? Jestem tego najlepszym przykładem. Zasługujesz na to szczęście, tylko każdemu jest to pisane w innym czasie. Znam dziewczyny co poroniły 4, a nawet 7 razy!! I teraz maja zdrowe dzieci. Trzeba mieć nadzieje, a sile musisz w sobie znaleść, my kobiety musimy być twarde, trzymaj się, jesteśmy wszystkie z Tobą całym sercem!!Ja dalej nie mam tych wyników :/ ale ja widzę jak u was szybko są serduszka to u mnie nie ma szans a już postanowiłam że nie chce próbować 3 raz. Nie mam już na to siły niestety
reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Nadzieję miałam ogromną wychodząc ostatnim razem z lyzeczkowania... Niestety teraz już jej nie mam kompletnie no ale cóż nie zamarwiajmy się tutaj cieszmy się z tych dziewczyn które mają już serduszka u swoich skarbów ❤❤Musisz mieć sile, bo warto? Jestem tego najlepszym przykładem. Zasługujesz na to szczęście, tylko każdemu jest to pisane w innym czasie. Znam dziewczyny co poroniły 4, a nawet 7 razy!! I teraz maja zdrowe dzieci. Trzeba mieć nadzieje, a sile musisz w sobie znaleść, my kobiety musimy być twarde, trzymaj się, jesteśmy wszystkie z Tobą całym sercem!!
Daj sobie czas, nie spiesz się, jesteś jeszcze młoda, na spokojnie zrób wszystkie badania, mi zajęło rok zanim doprowadziłam organizm do porządku... zrób badania, pilnuj wyników na bieżąco, ruch, zdrowe odżywianie, suplementacja i będzie dobrze! Wiem, ze jest bardzo ciezko psychicznie, ale ty masz w sobie sile, żeby to przetrwać, pomysł sobie, ze gorsze rzeczy ludzie przechodzą. Masz kochanego faceta, nie jesteś sama, na pewno będziecie mieć dzieciątko, uwierz w to...Nadzieję miałam ogromną wychodząc ostatnim razem z lyzeczkowania... Niestety teraz już jej nie mam kompletnie no ale cóż nie zamarwiajmy się tutaj cieszmy się z tych dziewczyn które mają już serduszka u swoich skarbów ❤❤
Mała.czarna
Mam wyniki. 34249... Zdecydowanie za niski przyrost
Przykro mi. A ile było wcześniej? Czy jest jakiś przyrost?Mam wyniki. 34249... Zdecydowanie za niski przyrost
Mała.czarna
Ja robiłam 15 dni temu i było 903 a dziś 34 tys powinno być więcej. Nie mam siły już na nic.Przykro mi. A ile było wcześniej? Czy jest jakiś przyrost?
Kinderka88
A lekarka mówiła ze ile powinnaś mieć
Dozamnie88
.
Ostatnia edycja:
Zgadzam sie, spokojnie później beta rosnie wolniej. A w którym jesteś tygodniu wg miesiączki?Co Ty w ogóle mówisz? Przyrost jest w normie. W pewnym momencie beta przestaje tak szybko przyrastać. Dlatego nie robi się pomiarów w tak długim odstępie czasu
reklama
Vanilia120
Przecież taki pomiar bety nie ma sensu. Zbadaj ja znowu pojutrze, jak urosła o 50% to jest dobrze! Z resztą tu masz normy w zdjęciu. Aby wynik byl wiarygodny to mierzy się bete po dwóch dniach od wyniku..a nie po odstępie 15 dni czy jakoś tak. Ta ginekolog o sobie może tak bezsensu liczyć i Cię stresować. Na bank jest dobrze
Załączniki