reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Nic się nie martw, w poprzedniej ciąży u mnie na tym etapie tez nic nie było widać... wręcz mi lekarz wmawiał, ze sobie wymyśliłam :/ a za tydzień dopiero był pęcherzyk.
Mam nadzieję że tak będzie, myślę że w piątek będę wiedziała na czym stoję , potem na 19.07 mam termin na usg

reklama
Mam nadzieję że tak będzie, myślę że w piątek będę wiedziała na czym stoję , potem na 19.07 mam termin na usg
Dokładnie, nie martw się na zapas. Ja też w pierwszej ciąży poszłam wczesnie to nic nie było widać i lelarz kazał się zgłosic za 2 tygodnie i wszystko już było ok[emoji3]

Dziewczyny a jak czujecie, czy synek czy dziewczynka? Ciekawe która z nas kryje bliźniaki, bo obstawiam że komuś się trafiły :)

Mi się wydaje że teraz będę mieć synka, bo czuję sie ok, a przy córkach nudności miałam, ciekawe czy płeć ma wpływ na samopoczucie.

Ja też się czuje dobrze, a co do płci nie mam totalnie żadnego przeczucia. Chyba chciałabym mieć druga dziewczynkę, a mąż chłopaka. Chociaż on akurat twierdzi, że ma przeczucie, że to dziewczynka :)

Ja czuję że dziewczynka a mąż chce chłopaka, jest tego pewny ale ważne żeby zdrowe było, choć moje skryte żeby bliźniaki były ale nie ma co wymagać ;) podejrzewam że ciężko przy dwójce i to za pierwszym razem ale radość podwojna ;)

reklama
Dziewczyny a jak czujecie, czy synek czy dziewczynka? Ciekawe która z nas kryje bliźniaki, bo obstawiam że komuś się trafiły :)
Ja nie mam żadnych odczuć, w poprzedniej ciąży miał być chłopczyk. Robiliśmy badania genetyczne po poronieniu. Ja bym chciała dziewczynkę, ale totalnie obojętnie jaka płeć i nawet mogą być bliźniaki byle się wszystko udało i byle było zdrowe.

Do góry