Nie stresuj się, naprawdę tak wysoko w ciąży beta nie jest wyznacznikiem, jak już dziewczyny pisały... Do poniedziałku czas szybko minie i pewnie okaże się, że lekarz niepotrzebnie tymi betami Cię stresował..Na początku rosła super bo zamiast 66% to miałam przyrosty po 107% a teraz ostatni wynik miałam 61% i teraz kolejny 25% tylko przyrostu. Lekarz kazał badać byłam 2 tygodnie temu na wizycie i BETA wynosila 6,5 tys ale mam długie cykle i ciąża wyglądała na młodszą niż wg OM co prawda był pulsujący punkt na ekranie i lekarz powiedział niby ze wszystko ok ale kazał mierzyć czy są przyrosty BETA HCG i zaczełam sobie teraz rozkminiać że może ciąża serio była już 2 tygodnie temu zbyt mała teraz BETA to 69 tys i wg OM zaczął się 9 tydzień. Jezu nie wiem zwariuje do poniedziałku a psychika jest głupia bo oczywiscie nagle odczułam że wszelkie objawy mi zniknęły nic mnie nie boli nie mdli etc. zrobię jeszcze rano w poniedziałek BETA.
Mi było tydzień mega niedobrze, a iść wczoraj czuję się świetnie i już naprawdę się tym nie przejmuje, co ma być, to będzie, przecież i tak nic nie da się więcej zrobić.. Głowa do góry i nie ma się co zamartwiać, a stres na pewno wpływa też na to, że objawy odczuwasz inaczej, wszystko siedzi w głowie..