Stelka29
Zaangażowana w BB
U nas niestety nawet w dzień jest bardzo absorbująca, najchętniej byłoby cały czas na rękach albo Bujana. Staram się uspać na rękach albo u nas w łóżku, ale finalnie chcę żeby zawsze docelowo ze spała u siebie w łóżeczku, ale też nie zawsze się udaje. Generalnie codziennie nad ranem od 5 do dziewiątej śpi ze mną w łóżku inaczej krzyk...Hej, spokojnie np.moja mała zrobiła się ostatnio strasznie absorbujaca przez bolacy brzuszek ;/ Oczywiście woli spać z nami w łóżku niż w swoim łóżeczku i czasem to jest jedyne wyjście aby co kolwiek pospać czyli śpi z nami. Wiem, że tak nie powinno być, powinnam ją odłożyć. Ale nieraz przy niej zmeczona zasnę albo jak ją odloze do łóżeczka po kilku minutach chce z powrotem do mamy
Co do mleka obliczone z proporcji:
110 ml mleka :
99 ml wody czyli zaokraglijmy do 100 ml wody
3, 3 miarki czyli 3 miarki i jedna trzecia
120 ml mleka:
108 wody (110 może być xD)
3,6 miarki proszku czyli daj 3 i pół i ciutke
Co do wykonania mieszanki to ja jeszcze nie robiłam
za proporcje mleka bardzo dziękuję, w ogóle nie umiałam tego sama policzyć i ogarnąć Myślę, że jeżeli jest ci wygodnie spać z małą w łóżku to narazie jest taka malutka że nie musisz tego zmieniać. Ja jak byłam na początku ciąży to mówiłam, że dziecko w ogóle nie będzie spało z nami w sypialni tylko u siebie w Pokoju. Potem przyniosłam dziecko do domu stwierdziłam że będzie spało z nami w sypialni,Ale kategorycznie nie będzie spała z nami w łóżku a ostatecznie życie i tak zweryfikowała swoje także ja jestem osobą u której potwierdziła się reguła, że najwięcej pomysłów na wychowanie dzieci ma się nie mając dzieci. Chociaż nie powiem Korci mnie żeby na jedną noc zostawić ją samą w pokoju Ja mam bardzo lekki sen i wybudza mnie dosłownie wszystko, najmniejszej westchnienie nawet nie z głodu tylko to że po prostu nie może sobie spać ja już jestem postawiono na nogach