Dziewczyna82
Fanka BB :)
Mi lekarka powiedziała że podróż samolotem nie jest zalecana a położna powiedziała że nie ma przeciwwskazańAle dziewczyny sie rozpisalyscie
@Molly_88 ciesze sie ze wrocilas do domu
@Dziewczyna82 wczoraj jak wspominalam swojej lekarce o wyjeździe na wakacje to spytala czy lece samolotem (nie lece ),bo wtedy musialaby wprowadzić mi jakis lek, chyba accard ale nie jestem pewna wiec moze dopytaj lekarza
Ja dzis na obiad mam pierogi z borówkami a kilka juz zjadłam tylko umytych mysle ze nie ma co panikowac tez za bardzo z tym jedzeniem
Ja jestem z okolic Krakowa czy któraś mama z tycj stron?
Obecnie nie pracuje zawodowo, zajmuje sie córką, z mężem zdecydowaliśmy ze zostane z małą do 3 roku zycia w domu choc ostatnio ciagle dostaje propozycje pracy i nawet jedną w urzędzie rozwazalam, ale okazało sie ze jestem w ciąży
W ogóle zanim zaszlam w pierwsza ciąże to bylo dla mnie oczywiste ze po roku wracam do pracy, ale życie wszystko zweryfikowalo i nie potrafiłam wyslac tak malego dziecka do żłobka
Ja rodzilan SN i teraz tez licze na taki poród. Byl szybki i niemal bezbolesny wiec nie moge narZekać, po porodzie czulam sie bardzo dobrze
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom