reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Boze jedyny chybatym magnezem nie zaszkodze;(
Magnez jest nawet jak najbardziej wskazany w ciąży. A tym bardziej jeżeli masz skurcze(wiem, że to nie skurcze macicy tylko nóg, ale to nie istotne). Dziewczyny po stracie którym się udało mają często przepisywaną dodatkową dawkę magnezu. Także nie bój się. Zresztą w witaminach dla ciężarnych też jest magnez

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magnez jest nawet jak najbardziej wskazany w ciąży. A tym bardziej jeżeli masz skurcze(wiem, że to nie skurcze macicy tylko nóg, ale to nie istotne). Dziewczyny po stracie którym się udało mają często przepisywaną dodatkową dawkę magnezu. Także nie bój się. Zresztą w witaminach dla ciężarnych też jest magnez

Dziekuje ci bardzo. Ja juz w jakąś paranoje popadam:( dopiero za tydzien lekarz;(

Boze jedyny chybatym magnezem nie zaszkodze;(

Nie zaszkodzisz. Bardzo często w ciąży trzeba brać magnez. Ja w poprzedniej brałam chela mag z zaleceń gina (z powodu skurczow łydek w dalszych miesiącach)

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

Nie zaszkodzisz. Bardzo często w ciąży trzeba brać magnez. Ja w poprzedniej brałam chela mag z zaleceń gina (z powodu skurczow łydek w dalszych miesiącach)

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png
No ja tylko bralam w poprzedniej ciazy cycl3forte i clexane:( o magnezie poczytalam na gorum tutaj

Kochane uciekam spać. O dziwo mija córeczka śpi od 18.30 więc korzystam i idę już spać.
Czy wy też macie takie kłucie w jednym boku, tak jakby w jajniku?

Dziekuje ci bardzo. Ja juz w jakąś paranoje popadam:( dopiero za tydzien lekarz;(
Kochana spokojnie nie zaszkodzisz napewno. A tylko możesz być z siebie dumna. Ponieważ dzięki zażywaniu magnezu nie będziesz narażona na stan przedrzucawkowy np. I dziecko będzie lepiej się rozwijać. W okresie ciąży jest bodajże 3x większe zapotrzebowanie na magnez. A jak wiadomo nie zawsze uzupełniamy Go w diecie. Także bez obaw[emoji6][emoji6][emoji6]Ja też zażywam dodatkowo magnez przez skurcze i Mi Mój Gin powiedział, że jak najbardziej[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja też się zastanawiam nad tym kiedy iść na L4 bo mdłości mam coraz gorsze Umowę mam do końca sierpnia więc czekam aż mi przedłużą i wtedy powiem w pracy. Myślicie, że to dobry pomysł?
Jak dasz radę poczekać do września, to opłaca się poczekać na nową umowę. Jakbys doniosła do zakładu pracy zaświadczenie o ciąży to muszą Ci przedlużyć umowę ale tylko do dnia porodu. A tak to może dostaniesz na dłużej.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć:) nieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach;) dołączam się do tego wątku:) aktualnie to mój 5 tydzień i jeden dzień, choć jeszcze czekam na gina... więc mam nadzieję że nie zapeszę...
Rozgość się i opowiedz coś o sobie :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry