Lady Loka
Fanka BB :)
Ja bym poszła jednak do innego lekarza z tym wszystkim.Ostatnia w niedzielę (253) różnica 3 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym poszła jednak do innego lekarza z tym wszystkim.Ostatnia w niedzielę (253) różnica 3 dni.
No to niestety przyrasta nieprawidłowoOstatnia w niedzielę (253) różnica 3 dni.
Tak, wiem. Zastanawiam się tylko dlaczego uważa, ze doszło do poronienia. Pogodziłam sie już z tym, ze się nie udało. Jednak nie mam wciąż odpowiedzi co się dzieje. Pozostało mi znaleźć innego lekarza.No to niestety przyrasta nieprawidłowo![]()
Już wcześniej po poprzednich postach było widać, nadzieją było poronienie ale skoro beta rośnie to poronienia nie było wg mnieNo to niestety przyrasta nieprawidłowo![]()
Koniecznie na spokojnie do innego lekarza, byle był dobry i miał dobry sprzęt. Moja pierwsza ciąża była pozamacicznaTak, wiem. Zastanawiam się tylko dlaczego uważa, ze doszło do poronienia. Pogodziłam sie już z tym, ze się nie udało. Jednak nie mam wciąż odpowiedzi co się dzieje. Pozostało mi znaleźć innego lekarza.
No zdecydowanie, coś jest nie tak..Już wcześniej po poprzednich postach było widać, nadzieją było poronienie ale skoro beta rośnie to poronienia nie było wg mnie
Tak, wiem. Zastanawiam się tylko dlaczego uważa, ze doszło do poronienia. Pogodziłam sie już z tym, ze się nie udało. Jednak nie mam wciąż odpowiedzi co się dzieje. Pozostało mi znaleźć innego lekarza.
Pojechałaś z bólem na szpital? Czy wszystko odbyło się wcześniej?Wyglada na CP.
Ja bym nie bawiła się w prywatnych lekarzy wyłącznie szpital.
A ci Ci grozi ... cóż pęknięcie jajowodu, ewetualna operacja, w najgorszej opcji śmierć
Tak. Jestem po CP z bardzo podobnym
przebiegiem jak u Ciebie. Uratowano jajowód bo na poziomie podobej bety podano leki farmakologiczne, które zadziałały
Jeśli nie chcesz jechać od tak, to powiedz ze boli, powiedz jak sprawa wygląda i może tam coś zdziałasz...Pojechałaś z bólem na szpital? Czy wszystko odbyło się wcześniej?
Pojechałaś z bólem na szpital? Czy wszystko odbyło się wcześniej?