braneta
Staranka o dzidzię:)
Ja też się zastanawiam nad tym kiedy iść na L4 bo mdłości mam coraz gorsze Umowę mam do końca sierpnia więc czekam aż mi przedłużą i wtedy powiem w pracy. Myślicie, że to dobry pomysł?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że tak sprawdź ulotkęDziewczyny. Moge brac magne b6 na skurcze nóg
Oczywiście że czekaj co końca sierpnia bo możesz zostać z niczym. Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 20 tyg, potem już szczerze mówiąc nie chciało mi się dojeżdżać 50 km w jedną stronę. Teraz zamierzam pracować ile się da, bo praca spokojna i blisko, dwa przystanki tramwajemJa też się zastanawiam nad tym kiedy iść na L4 bo mdłości mam coraz gorsze Umowę mam do końca sierpnia więc czekam aż mi przedłużą i wtedy powiem w pracy. Myślicie, że to dobry pomysł?
Możesz, mi ginka to w pierwszej ciąży też kazała brać.Dziewczyny. Moge brac magne b6 na skurcze nóg
Dziewczyny. Moge brac magne b6 na skurcze nóg
Po pierwszej ciazy mam żylaki a kilka juz wzielam tabletek bo zawsze aspiryne bralamSądzę, że na ulotce będzie napisane, że w ciązy po konsultacji z lekarzem. Aż tak żle masz z tymi skurczami?