reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Chyba mam najstarszą ciążę z Was wszystkich patrząc po suwaczkach. Jutro na 9 wizyta, chyba umrę z nerwów.... Myślicie, że 6+1 może być serduszko przy owu z 7 czerwca i pozytywnym teście tydzień przed @?:)

Ja w poprzedniej ciąży widziałam w 6+2 wiec myśle ze jak najbardziej [emoji4]

p19u3e3kper76bod.png

qb3c3e5ehadcy4z5.png

reklama
@ni_kusia Ja też mam jutro wizytę o 7.45 . Wczoraj wyszłam ze szpitala. Wiesz u Ciebie już może być serduszko, ale jak nie będzie to bez stresu!!! U Mnie jutro będzie 5t7d liczę chociaż na zarodek chociaż też nie jest powiedziane, że zobaczę na pewno.
@kandi92 wiesz chociaż sprawdzisz czy pęcherzyk jest w odpowiednim miejscu i odpowiedniej wielkości a to już dużo znaczy[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wam zazdroszcze tych wizyt :( przede mna jeszcze 6 dni oczekiwania i to az do 20.40:( i to do nowego gina. To jeszcze wiekszy stres:(

Dzięki kochane :) Ta pierwsza wizyta jest mega stresująca. Ja nie robilam bety i tym bardziej sie stresuję....Ale dam radę. Wszystkie damy radę :) Za jutrzejsze wizyty też trzymam kciuki dziewczyny :)
Z mojego doświadczenia wynika, że po pęcherzyku już będzie wiadomo czy jest ok. Ostatnie moje pęcherzyki byly brzydkie, płaskie i postrzępione....Mam nadzieję, że tym razem będzie w ładnym pęcherzyku mały zarodeczek :)

Ale wam zazdroszcze tych wizyt :( przede mna jeszcze 6 dni oczekiwania i to az do 20.40:( i to do nowego gina. To jeszcze wiekszy stres:(
Szybko zleci, zobaczysz. Ja jak mnie nie mdli to w ogóle nie pamiętam, że jestem w ciąży:)
Tylko piersi mnie tak bolą, że jak przewracam sie z boku na bok w nocy to kwilę z bólu.....

Cześć dziewczyny. Witam nowe w naszym wątku :) u mnie teoretycznie z ostatniej @ dzis wypada 6t1d ale nie wiem kiedy byla owu bo po zabiegu lyzeczkowania tp wszystko mi sie poprzestawialo ;) ja mam wizytę dopiero 20, ale zastanawiam sie czy nie isc w czwartek. Boje sie tylko ze zestresuje mnie brak serduszka :(
U mnie z objawów ciągłe zmęczenie i ból podbrzusza, czasami nawet bardzo mocny.

Cześć dziewczyny. Witam nowe w naszym wątku :) u mnie teoretycznie z ostatniej @ dzis wypada 6t1d ale nie wiem kiedy byla owu bo po zabiegu lyzeczkowania tp wszystko mi sie poprzestawialo ;) ja mam wizytę dopiero 20, ale zastanawiam sie czy nie isc w czwartek. Boje sie tylko ze zestresuje mnie brak serduszka :(
U mnie z objawów ciągłe zmęczenie i ból podbrzusza, czasami nawet bardzo mocny.
Moim zdaniem powinnaś pójśćjak najszybciej ze względu na odbyty zabieg łyżeczkowania, dla swojego dobra i spokoju czy wszystko jest ok....

Dziewczyny, a robiłyście już badania na toksoplazmoze? Ja mam w domu kota i chyba dzisiaj zrobię to badanie, bo jeśli wyjdzie, że nigdy przedtem nie chorowałam na to to będę musiała kota oddać bo podobno zachorowanie w ciąży jest bardzo niebezpieczne:/

reklama
Jak masz kota, to masz też najprawdopodobniej przeciwciała. Ja tak miałam w pierwszej ciąży, bo wychowałam się na wsi z kotami:)

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry