reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Witam wszystkie mamy i dołączam do Was! Przede wszystkim serdecznie wam gratuluję:) Ja we wtorek zrobiłam test, wyszedł pozytywnie. W środę kolejny test, beta, którą powtórzyłam w piątek i przyrost z 466 na 1187:) Cieszę się przeogromnie bo to moja pierwsza ciąża. Według moich wyliczeń termin będę miała na 5 marca:) W środę wizyta u lekarza. Boję się strasznie, żeby tylko wszystko było dobrze...Ostatnią miesiączkę miałam 30 maja, czy myślicie, że mam szansę zobaczyć na usg w środę moją kruszynę z bijącym serduszkiem, czy to za wcześnie?
ja mam tak samo jak Ty :) tez na 5 marca termin. Ja idę na usg kolo 18 lipca. Żeby serduszko już było :tak:
Po co masz się denerwować niech trochę podrosnie bo na razie ma 1 mm:laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny poczytuje Was trochę, mam nadzieję że dołączę, 7 planowana @ więc czekam, a wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9 miesięcy. [emoji8]
Ewusia12 ja mam 23. I dwie córeczki w domu 6 i 4 lata, miałam opory co do 3 dziecka, zawsze chcieliśmy ale myślałam że dopiero koło 30 mojej, bo mój mąż ma już 36 [emoji12] i tak narazie nie mam jak ruszyć do pracy bo nie mam opieki do dziewczynek, to stwierdziliśmy że teraz a później gdy teść przejdzie na emeryturę to spokojnie pójdę do pracy. Zobaczymy czy się uda [emoji4]

Cześć dziewczyny poczytuje Was trochę, mam nadzieję że dołączę, 7 planowana @ więc czekam, a wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9 miesięcy. [emoji8]
Ewusia12 ja mam 23. I dwie córeczki w domu 6 i 4 lata, miałam opory co do 3 dziecka, zawsze chcieliśmy ale myślałam że dopiero koło 30 mojej, bo mój mąż ma już 36 [emoji12] i tak narazie nie mam jak ruszyć do pracy bo nie mam opieki do dziewczynek, to stwierdziliśmy że teraz a później gdy teść przejdzie na emeryturę to spokojnie pójdę do pracy. Zobaczymy czy się uda [emoji4]
Czekamy na dobrą nowinę;)

Ja niby dzisiaj byłam na wizycie ale trochę mnie to uspokoiło bo potwierdziła,ze ciąża napewno jest ale póki co mała plamkę 6 mm była .Jak zobaczę bijące serduszko za tydzień to już bardziej się uspokoję.
Kochana a jaki tydzień i dzień ciąży Ci dzisiaj wypada?? Bo chciałabym porównać ze sobą. Ja miałam w piątek usg był to 5t2d (wyliczane z @ ale Ja miałam późną owulacje bo w 17/18 dc) i pęcherzyk miał 5mm. Z tego co wyczytałam w internecie to mieści się w normie, zresztą lekarz powiedział Mi to samo[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Udało się z suwaczkiem :-) dziękuję :-*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hello :)
Zastanawiam się czy na wizycie tego 14go nie poprosić już o L4.... Mam mieszane odczucia do tego czy chcę pracować czy chcę już być w domu. Jak jest u Was? Do którego momentu ciąży planujecie pracować? Z Zuzką poszłam na L4 w 8 tygodniu bo miałam potworne mdłości:baffled:

Aaaaaaa no i witam kolejne nowe dziewczyny :-D

Do góry