reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

Cześć:) nieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach;) dołączam się do tego wątku:) aktualnie to mój 5 tydzień i jeden dzień, choć jeszcze czekam na gina... więc mam nadzieję że nie zapeszę...
Witaj w naszym gronie:D u nas żadna nie zapeszy pisząc nieśmiało:) nas wszystkie czeka nudne 9 miesięcy:D głowa do góry, wszystko będzie ok:)

reklama
Myślałam, że to ja się ciągle czymś nakrecam, a widzę, że większość tak ma:) dobrze, że w środę mam lekarza. Może jeszcze serduszka nie zobaczę ale zawsze będę wiedziała co i jak się dzieje i mam nadzieję, że trochę się uspokoje:)

Cześć dziewczyny poczytuje Was trochę, mam nadzieję że dołączę, 7 planowana @ więc czekam, a wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9 miesięcy. [emoji8]
Ewusia12 ja mam 23. I dwie córeczki w domu 6 i 4 lata, miałam opory co do 3 dziecka, zawsze chcieliśmy ale myślałam że dopiero koło 30 mojej, bo mój mąż ma już 36 [emoji12] i tak narazie nie mam jak ruszyć do pracy bo nie mam opieki do dziewczynek, to stwierdziliśmy że teraz a później gdy teść przejdzie na emeryturę to spokojnie pójdę do pracy. Zobaczymy czy się uda [emoji4]

To w takim razie trzymam kciuki żeby się udało!!! :happy: gdzie mieszkasz? :biggrin2:

T
A teraz ktory tydzien ci przypada? Mi sie wydaje ze u mnie powinno za tydzien cosjuz widać. Owu przypadlami wczesniej, test wyszedl3 dni przed@ i to z wieczornego moczu. Wiec moze i cos bedzie. Nie znam sie. W poprzedniej ciąży dowiedziałam się po 6 .:)
Hej teraz mam 5 tydzien

J
Kochana a jaki tydzień i dzień ciąży Ci dzisiaj wypada?? Bo chciałabym porównać ze sobą. Ja miałam w piątek usg był to 5t2d (wyliczane z @ ale Ja miałam późną owulacje bo w 17/18 dc) i pęcherzyk miał 5mm. Z tego co wyczytałam w internecie to mieści się w normie, zresztą lekarz powiedział Mi to samo[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie tez 5t2d i pęcherzyk 6mm.W ogóle to czuje się okropnie.Jestem normalnie bez siły,ciagle śpiąca .W buzi susza ,normalnie muszę pic co chwile bo nie mam śliny.Rano wstaje jak Zombii.Do tego pobolewa mnie głowa i raz mi zimno a za chwile goraco:baffled:

Ostatnia edycja:
Ja też się zastanawiam nad tym kiedy iść na L4 bo mdłości mam coraz gorsze Umowę mam do końca sierpnia więc czekam aż mi przedłużą i wtedy powiem w pracy. Myślicie, że to dobry pomysł?
Myślę tak jak dziewczyny, żebyś poczekałą do przedłużenia umowy i wtedy na L4 ;) Ja z córką pracowalam do 8m-ca z miesieczną przerwą na początku, ale uważam że jak ktoś się źle czuje to nie ma co się zastanawiać tylko siedzieć w domu :)

Cześć:) nieśmiało (bo raczej nie udzielam się na forach;) dołączam się do tego wątku:) aktualnie to mój 5 tydzień i jeden dzień, choć jeszcze czekam na gina... więc mam nadzieję że nie zapeszę...
Witam i życzę spokojnych 9mcy:)

Chyba mam najstarszą ciążę z Was wszystkich patrząc po suwaczkach. Jutro na 9 wizyta, chyba umrę z nerwów.... Myślicie, że 6+1 może być serduszko przy owu z 7 czerwca i pozytywnym teście tydzień przed @?:)

Chyba mam najstarszą ciążę z Was wszystkich patrząc po suwaczkach. Jutro na 9 wizyta, chyba umrę z nerwów.... Myślicie, że 6+1 może być serduszko przy owu z 7 czerwca i pozytywnym teście tydzień przed @?:)

Ja myślę, że jeśli sprzęt ma lekarz dobry to może być już widać. My też mamy jutro wizytę z tym, że u nas na 20 i to 5t2d więc pewnie u nas nic nie zobaczymy. Też się potwornie stresuje ale z drugiej strony sie cieszę bo liczę ze może wizyta mnie troszkę uspokoi. Życzę żebyś zobaczyła już serduszko:) koniecznie daj znac jak poszło:)

reklama
Do góry