braneta
Staranka o dzidzię:)
Ja się boję jutrzejszej wizyty u diabetologa. Będziecie trzymać kciuki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ oczywiście, że będziemy trzymać. Kochana nie ma się czego bać zobaczysz będzie wszystko dobrze!!!Ja się boję jutrzejszej wizyty u diabetologa. Będziecie trzymać kciuki?
Ja tez bede trzymala kciuki a cukrzykiem jestes?Ja się boję jutrzejszej wizyty u diabetologa. Będziecie trzymać kciuki?
Zaciskam mocnoJa się boję jutrzejszej wizyty u diabetologa. Będziecie trzymać kciuki?
Bede trzymala kciuki. Ja dopiero mam ma 10.07 wizyte pierwszą i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu. Pojechala bym na oddział ginekologiczny. Zrobili by miusg jak przy pierwszej ciąży, ale ubezpieczenia nie mam. I czekam na decyzje z KRUS-uHej Witam nowe przyszłe mamusie i gratulacje Ja wyszłam właśnie od lekarza ,jeszcze za dużo nie szło zobaczyć bo wcześnie jest ale ciąża napewno jest.Termin mam teraz na 11.07
A teraz ktory tydzien ci przypada? Mi sie wydaje ze u mnie powinno za tydzien cosjuz widać. Owu przypadlami wczesniej, test wyszedl3 dni przed@ i to z wieczornego moczu. Wiec moze i cos bedzie. Nie znam sie. W poprzedniej ciąży dowiedziałam się po 6 .Ja niby dzisiaj byłam na wizycie ale trochę mnie to uspokoiło bo potwierdziła,ze ciąża napewno jest ale póki co mała plamkę 6 mm była .Jak zobaczę bijące serduszko za tydzień to już bardziej się uspokoję.
Dzięki pamiętam jak mi lekarz co usg robił powiedział przy drugiej ciąży że jestem jak matka z sosnowca. .. no fakt młoda jestem bo 26 lat...Nie przejmuj się rodzicami i teściami. Ważne żebyś ty się dobrze czuła i żeby dziecko było zdrowe.