reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Hej :blink:Witam nowe przyszłe mamusie i gratulacje :-D:-DJa wyszłam właśnie od lekarza ,jeszcze za dużo nie szło zobaczyć bo wcześnie jest ale ciąża napewno jest.Termin mam teraz na 11.07:sorry2:

Hej :blink:Witam nowe przyszłe mamusie i gratulacje :-D:-DJa wyszłam właśnie od lekarza ,jeszcze za dużo nie szło zobaczyć bo wcześnie jest ale ciąża napewno jest.Termin mam teraz na 11.07:sorry2:
Bede trzymala kciuki. Ja dopiero mam ma 10.07 wizyte pierwszą i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu. Pojechala bym na oddział ginekologiczny. Zrobili by miusg jak przy pierwszej ciąży, ale ubezpieczenia nie mam. I czekam na decyzje z KRUS-u

Ja niby dzisiaj byłam na wizycie ale trochę mnie to uspokoiło bo potwierdziła,ze ciąża napewno jest ale póki co mała plamkę 6 mm była .Jak zobaczę bijące serduszko za tydzień to już bardziej się uspokoję.

Ja niby dzisiaj byłam na wizycie ale trochę mnie to uspokoiło bo potwierdziła,ze ciąża napewno jest ale póki co mała plamkę 6 mm była .Jak zobaczę bijące serduszko za tydzień to już bardziej się uspokoję.
A teraz ktory tydzien ci przypada? Mi sie wydaje ze u mnie powinno za tydzien cosjuz widać. Owu przypadlami wczesniej, test wyszedl3 dni przed@ i to z wieczornego moczu. Wiec moze i cos bedzie. Nie znam sie. W poprzedniej ciąży dowiedziałam się po 6 .:)

reklama
Do góry