reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Dziewczyny, widzę że idziecie do lekarza dość wcześnie, ja planowałam pod koniec lipca. Nie obawiacie się, że dla serduszka będzie za wcześnie? I się zestresujecie?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja to muszę iść wcześniej, przez problemy z nogami. W piątek jeszcze mam chirurga;)

reklama
Umówiłam się dzisiaj do mojej ginki na 24 lipca. A wy kiedy macie swoje wizyty?
Andzelika87, powodzenia na wizycie dziesiątego. Jutro badasz przyrost bety?

Ja też mam wizytę koło 10go lipca :p
Mi się wydaje, że to nie za szybko. W poprzedniej ciąży byłam w 6 tc i było serduszko już. Teraz to będzie gdzieś 7tc. Ale też badania można już robić.morfologie itd.

Ja na betę idę jutro. Moje kreski na testach (3) są tak mocne, że mi też przez głowę bliźniaki przeszły :p
Z Emilką, na teście w tym tc kreseczki były bladziutkie.
Mój mąż ma brata bliźniaka :D

Ja też mam wizytę koło 10go lipca [emoji14]
Mi się wydaje, że to nie za szybko. W poprzedniej ciąży byłam w 6 tc i było serduszko już. Teraz to będzie gdzieś 7tc. Ale też badania można już robić.morfologie itd.

Ja na betę idę jutro. Moje kreski na testach (3) są tak mocne, że mi też przez głowę bliźniaki przeszły [emoji14]
Z Emilką, na teście w tym tc kreseczki były bladziutkie.
Mój mąż ma brata bliźniaka :D
Uuu, Molly, to uważaj:) i daj znać koniecznie:)

Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć? Termin na początek marca wg kalkulatora;)
OM 23 maja :)

Jestem mamą po przejsciach, mam nadzieję, że dotrwam z Wami do końca :)
Wizytę mam 5 lipca, będę wtedy 6+1.

Witaj! Gratulacje!
Wszystko napewno będzie dobrze :)
Widzę na suwaczku, że 5 razy było źle. Tym razem wszystko skończy się pięknie, a na końcu tej drogi zobaczysz swoje zdrowe, piękne Maleństwo :) Tego Tobie i nam wszystkim życzę! :*
Wogole ten wątek Marcówek 2018 będzie pełen dobrych wiadomości i zdrowych Mam i Dzieciaczków!

@ni_kusia witaj Kochana. Czyli te testy owulacyjne zadziałały jak testy ciążowe!!! Aj cieszę się bardzo. Jak się czujesz. Bo na naszym wątku coś ucichłaś??[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć? Termin na początek marca wg kalkulatora;)
OM 23 maja :)

Jestem mamą po przejsciach, mam nadzieję, że dotrwam z Wami do końca :)
Wizytę mam 5 lipca, będę wtedy 6+1.
Nikusia, cześć! Witamy serdecznie i duuuuzo zdrowia!

reklama
Kurczę, Milka śpi a ja czytam o rozejściach macicy podczas porodu :(
Bardzo się stresuję.
Dziewczyny, czy sądzicie, że intensywność koloru drugiej kreski może świadczyć o ciąży bliźniaczej?
Moja ciąża pojedyncza to ogromne ryzyko, a bliźniacza? :( o matko!
Poza tym jak robię test, a zrobiłam trzy to nawet 30 ekund nie muszę czekać i już widać drugą kreskę.
Ostatnią @ miałam 26 maja.
Poprzednia ciąża była planowana, wyczekana, wybłagana. Ta też jest bardzo chciana, ale to wpadka. Boję się, że nie donoszę :(
Z Emilką miałam sporo problemów, byłam na podtrzymaniu...a poród....szkoda gadać.

Do góry