reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

@ni_kusia witaj Kochana. Czyli te testy owulacyjne zadziałały jak testy ciążowe!!! Aj cieszę się bardzo. Jak się czujesz. Bo na naszym wątku coś ucichłaś??[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Miło mi, ze o mnie pamietasz;)
Ja się usunęłam, bo szkoda mi było dziewczyny, której się nie udało i nie chciałam podsycać swojej radości w obliczu jej smutku...ot tak...

Co do testów owulacyjnych to słuchajcie jest to bardzo ciekawe. Teraz kreska wskazująca na owulację jest tak ciemna, że przyćmiła soczystością koloru kreskę kontrolną... Taki oto numer :)

Dziękuje za ciepłe przyjęcie, kciuki się przydadzą ;-) Za Was też trzymam kochane :)

reklama
@ni_kusia i tutaj się z Tobą zgodzę. Mi też jest bardzo przykro, że dziewczyny się tak długo starają po stracie i nic. A Ja po @ i test pozytywny. Ale chociaż wzięły się konkretnie teraz do dzieła. Chodzą po lekarzach i robią badania. A Ja próbuje Je podtrzymywać na duchu[emoji6]
Nam musi się w końcu udać. Tak od początku do końca!!!!

@AnetaManiak ja też jestem po badaniach i też w tym miesiacu się przyłożyłam. Przytulanie co dwa dni i nie ma że boli....No i się udało. Cały czas się boję, bo w każdej ciąży od razu bolały mnie bardzo piersi, powiększały się o dwa rozmiary, bolało podbrzusze, krzyże, a tym razem ból piersi plus ślinotok i to wszyzstko.... NAwet nie jestem na luteinie odpukać na razie i mam nadzieję, ze moja blastocysta da radę przetrwać i serduszko zacznie bić... Byle by do następnej srody....

@ni_kusia teraz musi być dobrze i tak będzie. Niestety My będziemy obawiać się o wszystko o każda pierdułkę. Ale damy radę dla naszych kruszynek. Nie obawiaj się tego, że nie jesteś od razu na hormonach bo to, że wcześniej się coś działo nie oznacza, że teraz będzie tak samo. Spokojnie wierzę, że będzie wszystko dobrze!!!
Ja już miałam wizytę w zeszłym tugodniu. Od razu poleciałam do Mojego gina jak tylko zobaczyłam pozytywny test. I mam cyste na prawym jajniku. Także nie wolno Mi przyjmować żadnych hormonów żeby nie pobudzać jej do rośnięcia. Męczył Mnie mdłości a od dwóch dni przestały i już świruje. Do tego wyszło Mi jakieś uczulenie na twarzy i rękach. Rano jak się dzisiaj obudziłam to miałam powieki i pod oczami strasznie spuchnięte i będę jechała z tym wszystkim wieczorem na pogotowie bo w łeb dostanę.

@ni_kusia byłam wczoraj u normalnego lekarza i nic Mi na to nie dał bo jestem w ciąży i mówił że po 3dniach powinno przejść samo.
Możliwe że masz to od pułków albo za gorąco masz w nocy jak śpisz. Było widać malutki pęcherzyk ciążowy. Teraz jestem 4t4d liczone z owulacji. Bo jestem pl monitoringu i mierzyłam temperaturę. A Moja @ zaczęła się dzień po Twojej[emoji6]ale owulacje miałam dopiero 9.06

A Ty kiedy miałaś owulacje??

reklama
Hej Andżela, jutro sprawdzamy betę razem, co?:)
U mnie mały kryzys w domu, mąż i córka na antybiotyku, zapalenie oskrzeli złapali. Przez miesiąc próbowaliśmy walczyć bez antybiotyku u córki (oczywiście pod kontrolą lekarza) i nic, jednak antybiotyk był konieczny.
Mała kompletnie oszalała, bo miesiąc temu wróciłam do pracy (po czterech latach i od razu w ciążę zaszłam...) i bardzo to przeżywa. Generalnie trudny czas u nas.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry