reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Jestem z lipcówek 2017 i trzymam kciuki za piękne przyrosty bety :-)

Postanowiłam się odezwać, bo chciałam Was uspokoić, że u mnie beta wychodziła mega wysoka, głupia poprosiłam pielęgniarkę o opinię, co myśli o takiej wysokiej i z ogromnym przyrostem, a ona wyskoczyła mi z zaśniadem... bo stwierdziła że na bliźniaki aż za wysoka... myślałam że umrę z nerwów w pracy, jak tylko mąż wrócił z pracy to jechaliśmy "na sygnale" na dyżur ginekologiczny, ja prawie całą drogę ryczałam... i co się okazało u gin? Że ciążą się pięknie rozwija i tylko się cieszyć że beta wysoka i rośnie :-) jestem już na końcówce ciąży 12 dni do terminu i życzę Wam żebyście przechodziły ją tak dobrze, jak u mnie minęła z moim "zaśniadem" jak to mnie pielęgniarka nastraszyła. A mój maluch po prostu od początku jest kawał chłopa i idzie na ponad 4 kg :-D
Kochana dzieki za slowa otuchy. Zaglądaj do nas kiedy chcesz:) szczesliwego rozwiązania.;)

Dziewczyny tak mi okropnie wywaliło brzuch... mam wrażenie, że zaraz wszyscy zobaczą
Ponoc z blizniakami beta faktycznue wysoka:D
no weźcie nie straszcie :-) :) bo teraz ja zaczynam się bać :szok: :-D dwójkę jeszcze jakoś ogarnę, ale Synek + bliźnięta.... = :o AAAAAAAA!
:-D
a ta moja beta taka spora... a owu była 8.06... no podobnie jak u Was, ostatnia @ 26.05... Nie no... jest różnica kilku dni. Wam zaraz tak samo wzrośnie beta. Już się nie nakręcam. Na pewno nie bliźniaki :happy:

Dziewczyny tak mi okropnie wywaliło brzuch... mam wrażenie, że zaraz wszyscy zobaczą

no weźcie nie straszcie :-) :) bo teraz ja zaczynam się bać :szok: :-D dwójkę jeszcze jakoś ogarnę, ale Synek + bliźnięta.... = :o AAAAAAAA!
:-D
a ta moja beta taka spora... a owu była 8.06... no podobnie jak u Was, ostatnia @ 26.05... Nie no... jest różnica kilku dni. Wam zaraz tak samo wzrośnie beta. Już się nie nakręcam. Na pewno nie bliźniaki :happy:
no ja takiego kompletu dzieci jak napisałaś też się boję :D chyba sfiksowała.

No dokładnie! A do wizyty jeszcze tyle czasu. No nic, to będziemy razem świrować :-D
W grupie zawsze raźniej :D
Jejuuu ja jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, a już mam wizję bliźniąt. Toż to jakieś obłąkane :eek: :-D

No dokładnie! A do wizyty jeszcze tyle czasu. No nic, to będziemy razem świrować :-D
W grupie zawsze raźniej :D
Jejuuu ja jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, a już mam wizję bliźniąt. Toż to jakieś obłąkane :eek: :-D
Ha ha ha ... Ja mam 10.07 dopiero to dasz tu znać:))zeby mnie uspokoić. A są przypadki blizniaczej ciąży u ciebie w rodzinie?

Ha ha ha ... Ja mam 10.07 dopiero to dasz tu znać:))zeby mnie uspokoić. A są przypadki blizniaczej ciąży u ciebie w rodzinie?
Pewnie ze dam znać :)
W rodzinie żadnych bliźniaków, trojaczkow i innych wieloraczkow :happy2: Zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Prawdopodobieństwo jest chyba niskie. Mam nadzieję :blink: a u Ciebie były jakieś przypadki?

Pewnie ze dam znać :)
W rodzinie żadnych bliźniaków, trojaczkow i innych wieloraczkow :happy2: Zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Prawdopodobieństwo jest chyba niskie. Mam nadzieję :blink: a u Ciebie były jakieś przypadki?
Moja ciotka w wieku 16 urodzila blizniaki:D (teraz ma 38)ale to tylko dlatego ze od wuja strony są blizniaki:) wiec tez niskie szanse:)

reklama
Dziewczyny, widzę że idziecie do lekarza dość wcześnie, ja planowałam pod koniec lipca. Nie obawiacie się, że dla serduszka będzie za wcześnie? I się zestresujecie?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry