reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Jestem z lipcówek 2017 i trzymam kciuki za piękne przyrosty bety :-)

Postanowiłam się odezwać, bo chciałam Was uspokoić, że u mnie beta wychodziła mega wysoka, głupia poprosiłam pielęgniarkę o opinię, co myśli o takiej wysokiej i z ogromnym przyrostem, a ona wyskoczyła mi z zaśniadem... bo stwierdziła że na bliźniaki aż za wysoka... myślałam że umrę z nerwów w pracy, jak tylko mąż wrócił z pracy to jechaliśmy "na sygnale" na dyżur ginekologiczny, ja prawie całą drogę ryczałam... i co się okazało u gin? Że ciążą się pięknie rozwija i tylko się cieszyć że beta wysoka i rośnie :-) jestem już na końcówce ciąży 12 dni do terminu i życzę Wam żebyście przechodziły ją tak dobrze, jak u mnie minęła z moim "zaśniadem" jak to mnie pielęgniarka nastraszyła. A mój maluch po prostu od początku jest kawał chłopa i idzie na ponad 4 kg :-D
Kochana dzieki za slowa otuchy. Zaglądaj do nas kiedy chcesz:) szczesliwego rozwiązania.;)

Dziewczyny tak mi okropnie wywaliło brzuch... mam wrażenie, że zaraz wszyscy zobaczą
Ponoc z blizniakami beta faktycznue wysoka:D
no weźcie nie straszcie :-) :) bo teraz ja zaczynam się bać :szok: :-D dwójkę jeszcze jakoś ogarnę, ale Synek + bliźnięta.... = :o AAAAAAAA!
:-D
a ta moja beta taka spora... a owu była 8.06... no podobnie jak u Was, ostatnia @ 26.05... Nie no... jest różnica kilku dni. Wam zaraz tak samo wzrośnie beta. Już się nie nakręcam. Na pewno nie bliźniaki :happy:

Dziewczyny tak mi okropnie wywaliło brzuch... mam wrażenie, że zaraz wszyscy zobaczą

no weźcie nie straszcie :-) :) bo teraz ja zaczynam się bać :szok: :-D dwójkę jeszcze jakoś ogarnę, ale Synek + bliźnięta.... = :o AAAAAAAA!
:-D
a ta moja beta taka spora... a owu była 8.06... no podobnie jak u Was, ostatnia @ 26.05... Nie no... jest różnica kilku dni. Wam zaraz tak samo wzrośnie beta. Już się nie nakręcam. Na pewno nie bliźniaki :happy:
no ja takiego kompletu dzieci jak napisałaś też się boję :D chyba sfiksowała.

No dokładnie! A do wizyty jeszcze tyle czasu. No nic, to będziemy razem świrować :-D
W grupie zawsze raźniej :D
Jejuuu ja jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, a już mam wizję bliźniąt. Toż to jakieś obłąkane :eek: :-D

No dokładnie! A do wizyty jeszcze tyle czasu. No nic, to będziemy razem świrować :-D
W grupie zawsze raźniej :D
Jejuuu ja jeszcze nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, a już mam wizję bliźniąt. Toż to jakieś obłąkane :eek: :-D
Ha ha ha ... Ja mam 10.07 dopiero to dasz tu znać:))zeby mnie uspokoić. A są przypadki blizniaczej ciąży u ciebie w rodzinie?

Ha ha ha ... Ja mam 10.07 dopiero to dasz tu znać:))zeby mnie uspokoić. A są przypadki blizniaczej ciąży u ciebie w rodzinie?
Pewnie ze dam znać :)
W rodzinie żadnych bliźniaków, trojaczkow i innych wieloraczkow :happy2: Zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Prawdopodobieństwo jest chyba niskie. Mam nadzieję :blink: a u Ciebie były jakieś przypadki?

Pewnie ze dam znać :)
W rodzinie żadnych bliźniaków, trojaczkow i innych wieloraczkow :happy2: Zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Prawdopodobieństwo jest chyba niskie. Mam nadzieję :blink: a u Ciebie były jakieś przypadki?
Moja ciotka w wieku 16 urodzila blizniaki:D (teraz ma 38)ale to tylko dlatego ze od wuja strony są blizniaki:) wiec tez niskie szanse:)

reklama
Dziewczyny, widzę że idziecie do lekarza dość wcześnie, ja planowałam pod koniec lipca. Nie obawiacie się, że dla serduszka będzie za wcześnie? I się zestresujecie?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry