reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

To powiedz mi jedno: jeśli @ miałam 30.05 trwała 6 dni, owu przypadła na 80 % 10.06 to kiedy doszło do zapłodnienia z taką betą?
Do zapłodnienia dochodzi do 24godz od owulacji. Ja podejrzewam, że u Ciebie około 16 doszło do zagnieżdżenia. Ale to jest tylko Moje obliczenie. Zobaczymy przyrost jaki będziesz miała. Bynajmniej beta naprawdę ładna. Także nie ma się co martwić.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do zapłodnienia dochodzi do 24godz od owulacji. Ja podejrzewam, że u Ciebie około 16 doszło do zagnieżdżenia. Ale to jest tylko Moje obliczenie. Zobaczymy przyrost jaki będziesz miała. Bynajmniej beta naprawdę ładna. Także nie ma się co martwić.

Te bliźniaki chodzą mi po głowie:( @Paraplu kochsna żeś mi pranie mozgu zrobila:D

Kochane My z wątków po stracie mamy po prostu tendencję do analizowania wszystkich wyników[emoji6][emoji6][emoji6]także Ja już się wyciszam żebyście nie zwariowały do porodu[emoji6][emoji6][emoji6]

Kochane My z wątków po stracie mamy po prostu tendencję do analizowania wszystkich wyników[emoji6][emoji6][emoji6]także Ja już się wyciszam żebyście nie zwariowały do porodu[emoji6][emoji6][emoji6]

Ja i tak warjuje. Bo przy pierwszej ciąży nie robilam badań żadnych.

Czesc dziewczyny ciesze sie, ze u Was tak duzo sie dzieje pozytywnych rzeczy, oby tak dalej [emoji5]
Ja dzis rozmawialam z lekarzem. Po wywiadzie powiedziala, ze to bylo wczesne poronienie i w tym przypadku mam odczekac az krwawienie ustanie i zrobic jeszcze raz test ciazowy .
Nie smuce sie,raczej jestem nastawiona, ze skoro tak sie stalo to widocznie nie bez przyczyny. Bede starac sie przy nastepnym cyklu [emoji5]
Pozdrawiam i zycze Wam wszystkiego co najlepsze!

PS. Od czasu do czasu bede tu do Was zagladac [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Tzn chodzi Tobie o betę?? Czy ogólnie o badania w czasie całej ciąży??

O bete mi chodzi.
Czesc dziewczyny ciesze sie, ze u Was tak duzo sie dzieje pozytywnych rzeczy, oby tak dalej [emoji5]
Ja dzis rozmawialam z lekarzem. Po wywiadzie powiedziala, ze to bylo wczesne poronienie i w tym przypadku mam odczekac az krwawienie ustanie i zrobic jeszcze raz test ciazowy .
Nie smuce sie,raczej jestem nastawiona, ze skoro tak sie stalo to widocznie nie bez przyczyny. Bede starac sie przy nastepnym cyklu [emoji5]
Pozdrawiam i zycze Wam wszystkiego co najlepsze!

PS. Od czasu do czasu bede tu do Was zagladac [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Trzymaj się kochana. Bede trzymala kciuki za Ciebie, zaglądaj kiedy chcesz:*

@SOMEONE przykro Mi, że tak się stało. Ale cieszy Mnie to, że się nie załamałaś. Jak chcesz to zapraszam do wątku "Starania po straconej ciąży" są tam super dziewczyny i można naprawdę dużo się dowiedzieć. Trzymam mocno kciuki żebyś szybko zafasolkowała[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Jestem z lipcówek 2017 i trzymam kciuki za piękne przyrosty bety :-)

Postanowiłam się odezwać, bo chciałam Was uspokoić, że u mnie beta wychodziła mega wysoka, głupia poprosiłam pielęgniarkę o opinię, co myśli o takiej wysokiej i z ogromnym przyrostem, a ona wyskoczyła mi z zaśniadem... bo stwierdziła że na bliźniaki aż za wysoka... myślałam że umrę z nerwów w pracy, jak tylko mąż wrócił z pracy to jechaliśmy "na sygnale" na dyżur ginekologiczny, ja prawie całą drogę ryczałam... i co się okazało u gin? Że ciążą się pięknie rozwija i tylko się cieszyć że beta wysoka i rośnie :-) jestem już na końcówce ciąży 12 dni do terminu i życzę Wam żebyście przechodziły ją tak dobrze, jak u mnie minęła z moim "zaśniadem" jak to mnie pielęgniarka nastraszyła. A mój maluch po prostu od początku jest kawał chłopa i idzie na ponad 4 kg :-D

Do góry