reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Ja w zasadzie mam czas wieczorami. Rano praca... później do przedszkola, do domu. No i tak sobie wchodzę wieczorem na forum jak już mam chwilę tylko dla siebie :-p
W ciągu dnia sobie wchodzę i sprawdzam co napisałyście, ale pisanie zostawiam na teraz.

@andzelika87 powtarzasz jutro betę? Ja się wybieram w czwartek, to będzie po 72h, więc powinna wzrosnąć o 110%. Bardzo jestem ciekawa. Mam jakieś chore obawy..

Powiem Wam, że przed chwilą sama byłam zaskoczona swoim zachowaniem... Oglądam właśnie Przyjaciół (UWIELBIAM :p). Ross był na opalaniu natryskowym. Może któraś z Was kojarzy ;-) ;) i zaczęłam się śmiać. Nie mogłam powstrzymać tego śmiechu. I ten śmiech w pewnym momencie przerodził się w płacz... ale z jakąś nutką smutku. No jakieś takie dziwactwo. Mam wrażenie, że w tym momencie dosłownie wszystko mogłoby mnie doprowadzić do płaczu. Chyba czas iść spać...

reklama
Hej Andżela, jutro sprawdzamy betę razem, co?:)
U mnie mały kryzys w domu, mąż i córka na antybiotyku, zapalenie oskrzeli złapali. Przez miesiąc próbowaliśmy walczyć bez antybiotyku u córki (oczywiście pod kontrolą lekarza) i nic, jednak antybiotyk był konieczny.
Mała kompletnie oszalała, bo miesiąc temu wróciłam do pracy (po czterech latach i od razu w ciążę zaszłam...) i bardzo to przeżywa. Generalnie trudny czas u nas.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie zastanawiam sie czy jutro robic bete. O ile jutro powinna wzrosnac?
Ja w zasadzie mam czas wieczorami. Rano praca... później do przedszkola, do domu. No i tak sobie wchodzę wieczorem na forum jak już mam chwilę tylko dla siebie :-p
W ciągu dnia sobie wchodzę i sprawdzam co napisałyście, ale pisanie zostawiam na teraz.

@andzelika87 powtarzasz jutro betę? Ja się wybieram w czwartek, to będzie po 72h, więc powinna wzrosnąć o 110%. Bardzo jestem ciekawa. Mam jakieś chore obawy..

Powiem Wam, że przed chwilą sama byłam zaskoczona swoim zachowaniem... Oglądam właśnie Przyjaciół (UWIELBIAM :p). Ross był na opalaniu natryskowym. Może któraś z Was kojarzy ;-) ;) i zaczęłam się śmiać. Nie mogłam powstrzymać tego śmiechu. I ten śmiech w pewnym momencie przerodził się w płacz... ale z jakąś nutką smutku. No jakieś takie dziwactwo. Mam wrażenie, że w tym momencie dosłownie wszystko mogłoby mnie doprowadzić do płaczu. Chyba czas iść spać...
A co za obawy masz?z tym smiechem mam podobnie. Momentami aż mi glupio.

@andzelika87 obawy mam, że ... no wiesz... beta będzie mniejsza. Ja wiem, że to chore i niepotrzebne. Walczę z tym :biggrin2: ale to wynika z tego, że dwie znajome ostatnio przez to przechodziły....

Ja też zrobię jedno powtórzenie jak @poziomka_84 i już zostawię to... Później czekam na wizytę...

To mam podobnie jak wy. Tylko sobie mysle a jak bedzie zle to co wtedy? Bede sie tylko stresowac do 10 lipca:( ale czy tak czy siak. Musi byc dobrze. Będę trzymala kciuki za nas wszystkie:D

reklama
I ja witam [emoji4] Z kalkulatora wyszedł termin na 5 marca. Radość i jednocześnie strach są ogromne. Pierwszy Maluszek miał wadę genetyczną, a o drugą ciążę staraliśmy się 2 lata i 3 miesiące. Przesyłam ciepłe myśli i trzymam kciuki za Was. Asia

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry