reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
7+2. Jezu jaki to stres. Relanium powinni dawac dozylnie przed wizyta [emoji5] w pierwszej ciazy tak sie nie balam jak teraz przed wizyta...
To jeden dzień różnicy między nami[emoji6]
Spoko Kochana będzie wszystko dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]maleństwo i serce jak dzwon czekają tylko żeby pokazać się mamusi[emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

W poprzedniej ciąży miałam depresję poporodową (tak mi się wydaje, nie byłam się nigdzie diagnozować), pojawiały się myśli samobójcze nawet i zastanawiam się, jak w tej ciąży tego uniknąć.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.

Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.
To jestpoprostu cosnowego, strach, obawa przed nieznanym. Wszystko sie kumuluje.
Dziewczyny Wam teraz też dużo włosów wypada? :no2:
Jak sie czesze cos tam na szczotce zostaje. Oj jak by mi troche wypadlo tych włosów. Bylabym szczęśliwa. Bo mam tyle tego, ze oszalec można.

Dziewczyny u mnie mdłości się nasilają. Imbir jednak nie jest taki cudowny jak mi się wczoraj wydawało :hmm:
Czytam Was ale pisać mi się nawet nie chce, tak źle się czuje.
Jutro pierwszą wizytę mam :) doczekać się nie mogę!

@ni_kusia trzymam kciuki za wizytę.

Dla mnie tez ciąża nie kojarzy sie z niczym przyjemnym, przy corce lezalam, mialam stos lekow, potem patologia ciąży, ciagle nerwy... ehh ale mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :)
Po porodzie mialam lekki babyblues ale z pomoca męża szybko go pokonalam :)

reklama
Do góry