reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Matko..porody...aż mi się włos na głowie jeży :( boje się go bardzo...
a ja t\nie uważam, jak pisałyście wcześniej, że jedyny minus ciaży to dodatkowe kilogramy. Uważam, że ciąża jest mega trudna i dla tego nazywa się tak a nie inaczej. Widzę więcej minusów niż plusów ciąży. Plusem oczywiście jest ukochane Maleństwo. Czucie ruchów itd. Ale sama ciąża dla mnie jest katorgą. Mdłości, wymioty, nieprzespane noce z powodu zgagi albo ucisku. Problemy z zyłami i ból nóg przez to. Potem ciężki poród i połóg. Nie sądzę, że ciaża to wspaniały stan. Owszem cudowny, bo dziecko zawsze jest cudem. Ciąża to nie choroba, ale nie mozna jej porównywać do normalnego stanu.
Amen :p

a jak przebiegała ciąża? Wszystko było ok? Często miałas wizyty?

Normalnie raz w miesiącu, raz w miesiącu badania ;-) ;) Ja jestem młoda więc szybko się regeneruję. Blizna mnie w ogóle nie bolała, nigdy nie miałam jakiś komplikacji z tym związanych :blink: Oby teraz za trzecim razem było w porządku...

Matko..porody...aż mi się włos na głowie jeży :( boje się go bardzo...
a ja t\nie uważam, jak pisałyście wcześniej, że jedyny minus ciaży to dodatkowe kilogramy. Uważam, że ciąża jest mega trudna i dla tego nazywa się tak a nie inaczej. Widzę więcej minusów niż plusów ciąży. Plusem oczywiście jest ukochane Maleństwo. Czucie ruchów itd. Ale sama ciąża dla mnie jest katorgą. Mdłości, wymioty, nieprzespane noce z powodu zgagi albo ucisku. Problemy z zyłami i ból nóg przez to. Potem ciężki poród i połóg. Nie sądzę, że ciaża to wspaniały stan. Owszem cudowny, bo dziecko zawsze jest cudem. Ciąża to nie choroba, ale nie mozna jej porównywać do normalnego stanu.
Amen :p

Albo jak ktoś mówi że ciąża to nie choroba :wściekła/y: Moim zdaniem jest to trochę choroba nie oszukujmy się. Czasem stosik leków codziennie ( ja już na tarczyce muszę, żelazo i kwas foliowy ), objawy itp.

reklama
Do góry