reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
7+2. Jezu jaki to stres. Relanium powinni dawac dozylnie przed wizyta [emoji5] w pierwszej ciazy tak sie nie balam jak teraz przed wizyta...
To jeden dzień różnicy między nami[emoji6]
Spoko Kochana będzie wszystko dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]maleństwo i serce jak dzwon czekają tylko żeby pokazać się mamusi[emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

W poprzedniej ciąży miałam depresję poporodową (tak mi się wydaje, nie byłam się nigdzie diagnozować), pojawiały się myśli samobójcze nawet i zastanawiam się, jak w tej ciąży tego uniknąć.

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.

Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.
To jestpoprostu cosnowego, strach, obawa przed nieznanym. Wszystko sie kumuluje.
Dziewczyny Wam teraz też dużo włosów wypada? :no2:
Jak sie czesze cos tam na szczotce zostaje. Oj jak by mi troche wypadlo tych włosów. Bylabym szczęśliwa. Bo mam tyle tego, ze oszalec można.

Dziewczyny u mnie mdłości się nasilają. Imbir jednak nie jest taki cudowny jak mi się wczoraj wydawało :hmm:
Czytam Was ale pisać mi się nawet nie chce, tak źle się czuje.
Jutro pierwszą wizytę mam :) doczekać się nie mogę!

@ni_kusia trzymam kciuki za wizytę.

Dla mnie tez ciąża nie kojarzy sie z niczym przyjemnym, przy corce lezalam, mialam stos lekow, potem patologia ciąży, ciagle nerwy... ehh ale mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej :)
Po porodzie mialam lekki babyblues ale z pomoca męża szybko go pokonalam :)

reklama
Do góry