reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
To jeden dzień różnicy między nami[emoji6]7+2. Jezu jaki to stres. Relanium powinni dawac dozylnie przed wizyta [emoji5] w pierwszej ciazy tak sie nie balam jak teraz przed wizyta...
Spoko Kochana będzie wszystko dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]maleństwo i serce jak dzwon czekają tylko żeby pokazać się mamusi[emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
mimi8334
Fanka BB :)
Czekam na infoJa dzisiaj proszę o kciuki, na 13 wizyta Ale mam nerwa....
Mi niestety tak:/Dziewczyny Wam teraz też dużo włosów wypada?
braneta
Staranka o dzidzię:)
Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.W poprzedniej ciąży miałam depresję poporodową (tak mi się wydaje, nie byłam się nigdzie diagnozować), pojawiały się myśli samobójcze nawet i zastanawiam się, jak w tej ciąży tego uniknąć.
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
To jestpoprostu cosnowego, strach, obawa przed nieznanym. Wszystko sie kumuluje.Kochana każda chyba miała takie chwile. Ja (oprócz myśli ) to na trzecią dobę bardzo płakałam i nie chciałam małej brać. Bałam się bardzo.
Jak sie czesze cos tam na szczotce zostaje. Oj jak by mi troche wypadlo tych włosów. Bylabym szczęśliwa. Bo mam tyle tego, ze oszalec można.Dziewczyny Wam teraz też dużo włosów wypada?
Bananowiec
Zaangażowana w BB
reklama
Wszystkiego co najlepsze!!!Dziękuje [emoji2]to jutro dopiero.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom