Ja dzisiaj proszę o kciuki, na 13 wizyta Ale mam nerwa....
Powodzenia! Który tydzień? Ja mam jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj proszę o kciuki, na 13 wizyta Ale mam nerwa....
Ten film znam juz ba pamięć ja mam zajawke. Na bridget jones baby matka geriatrycznaA ja mam fazę na romantyczne filmy. Wczoraj obejrzałam "Plan B" polecam dla ciężarówek.
Ja miałam różnice między cieciami 1,5 roku. Blizna była młoda. Sama wybrałam czy chce cc czy SN. Wybrałam cc bo nie chciałam ryzykowac[emoji4]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
a jak przebiegała ciąża? Wszystko było ok? Często miałas wizyty?
Matko..porody...aż mi się włos na głowie jeży boje się go bardzo...
a ja t\nie uważam, jak pisałyście wcześniej, że jedyny minus ciaży to dodatkowe kilogramy. Uważam, że ciąża jest mega trudna i dla tego nazywa się tak a nie inaczej. Widzę więcej minusów niż plusów ciąży. Plusem oczywiście jest ukochane Maleństwo. Czucie ruchów itd. Ale sama ciąża dla mnie jest katorgą. Mdłości, wymioty, nieprzespane noce z powodu zgagi albo ucisku. Problemy z zyłami i ból nóg przez to. Potem ciężki poród i połóg. Nie sądzę, że ciaża to wspaniały stan. Owszem cudowny, bo dziecko zawsze jest cudem. Ciąża to nie choroba, ale nie mozna jej porównywać do normalnego stanu.
Amen
Ten film znam juz ba pamięć ja mam zajawke. Na bridget jones baby matka geriatryczna
Powodzenia Ja dopiero za dwa tygodnieJa dzisiaj proszę o kciuki, na 13 wizyta Ale mam nerwa....
7+2. Jezu jaki to stres. Relanium powinni dawac dozylnie przed wizyta ☺ w pierwszej ciazy tak sie nie balam jak teraz przed wizyta...Powodzenia! Który tydzień? Ja mam jutro