reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
@andzelika87 Ja naprawdę nie mam nic złego na myśli[emoji6][emoji6][emoji6]po jeżeli chodzi o zagnieżdżenie zarodka to trwa to między 6 a 12 dni. Jedna ma szybciej druga później. U was było to po prostu szybciej i według Mnie będziecie miały terminy na koniec lutego. Ale to tylko Moje zdanie[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

strasznie się zakręciłam, już nie wiem co mam myśleć, do 10.07 chyba oszaleje i osiwieje :(
Kochana jesteś w ciąży i tyle[emoji6][emoji6][emoji6]a wiesz mimo wszystko my nie lekarze i piszemy po prostu to co wiemy[emoji6][emoji6][emoji6]spokojnie[emoji8][emoji8][emoji8]

Kochana jesteś w ciąży i tyle[emoji6][emoji6][emoji6]a wiesz mimo wszystko my nie lekarze i piszemy po prostu to co wiemy[emoji6][emoji6][emoji6]spokojnie[emoji8][emoji8][emoji8]

To powiedz mi jedno: jeśli @ miałam 30.05 trwała 6 dni, owu przypadła na 80 % 10.06 to kiedy doszło do zapłodnienia z taką betą?

No w sumie macie rację. Może tak być, że urodzimy z @andzelika87 pod koniec lutego. Jednak wszystkie obliczenia wskazują na pierwsze dni marca. Ja mam tylko nadzieję, że ciąża się utrzyma i że wszystko będzie ok :happy:
Ja mam wizytę też dopiero 7 lipca...

To powiedz mi jedno: jeśli @ miałam 30.05 trwała 6 dni, owu przypadła na 80 % 10.06 to kiedy doszło do zapłodnienia z taką betą?

Chyba chodzi Ci o zagniezdzenie bo do zaplodnienia dochodzi w ciagu kilkunastu godzin po owulacji bo tylko tyle komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia.
Zagniezdzenie to tak mniej wiecej 5-6 po zaplodnieniu moze juz zastapic. U mnie bylo 6-7 dni po owulacji (wyraznie czulam) a beta jakos dzien po spodziewanej miesiaczce to niecale 450.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Chyba chodzi Ci o zagniezdzenie bo do zaplodnienia dochodzi w ciagu kilkunastu godzin po owulacji bo tylko tyle komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia.
Zagniezdzenie to tak mniej wiecej 5-6 po zaplodnieniu moze juz zastapic. U mnie bylo 6-7 dni po owulacji (wyraznie czulam) a beta jakos dzien po spodziewanej miesiaczce to niecale 450.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
aaaa... dobra co będzie to będzie, aż się boję powtórzyć w środę betę :) ale cóż czekam do wizyty ;)

Andzelika87, myślę że twój wynik jest ok, zgodnie z normami z mojego wyniku:

Ciąża 1 - 2 tydzień 50 - 500
Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000

Ja mam prawie 300 i mieszczę się w normie 2-3 tydzień, ale ta norma jest do 5000, więc chyba raczej wszystko jest ok.
Widze że mamy praktycznie te same terminy, u mnie poczęcie na pewno nastąpiło 11 czerwca, a u ciebie 10:)

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry