reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

@Molly_88 witam i Gratuluję. Tak patrzyłam po forach i natknęłam się na Twój wpis, w opowiadaniach o historii czy coś tego typu. Aż Mnie ciarki przeszły jak to czytałam. Wielki podziw dla Ciebie, że zdecydowałaś się na drugie dziecko. Choć podejrzewam, że strach już jest. Ale tym razem napewno od początku do końca będzie dobrze[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

strach jest ogromny...najgorzej, że to tak szybko. Na pewno skończy się cesarką. Myślę, że historia się nie powtórzy :) Boję się pęknięcia macicy :( mam nadzieję jednak, że wszytsko będzie ok i że Dzieciątko będzie zdrowe :*

reklama
strach jest ogromny...najgorzej, że to tak szybko. Na pewno skończy się cesarką. Myślę, że historia się nie powtórzy :) Boję się pęknięcia macicy :( mam nadzieję jednak, że wszytsko będzie ok i że Dzieciątko będzie zdrowe :*
Molly gratuluje!! Jak Emilka? Napisz priv:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie
Zachwalam jedynie Twoja bete a nie strasze :p ja na tym samym etapie mialam niecale 450 z pojedynczym zarodkiem. Poziomka ma niecale 300.
A Ty ponad 800 [emoji28] haha az ciekawa jestem Twojego przyrostu :)

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
A co moze byc jeszcze przyczyną takiego wyniku;(

WYNIKI JUŻ SĄ!
b.JPG

Ale to by się zgadzało, mieszczę się w przedziale dla 5 tygodnia.
Dziewczyny Wam też gratuluje wyników! ;)

Załączniki

• b.JPG
    b.JPG
    15,7 KB · Wyświetleń: 763

Ja tez :p wiesz jakie ataki paniki mam [emoji33]rycze co chwile, przed piatkowym USG o malo nie zeszlam na zawal. W sumie, uwazam za cud, zem jeszcze zywa [emoji23] baaardzo ciezko (psychicznie) przechodze ta ciaze, fizycznie czuje sie rewelacyjnie (poki co bo mnie znajome strasza, ze jak dopadna mnie mdlosci to bede blagac o smierc :p ).
Z tym strachem nie jestes sama, moze to kiepskie pocieszenie ale mi pomaga siwadomosc, ze nie tylko ja sie boje.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry