reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hehehe :) dobrze to określiłas :-) oby było dobrze, zobaczymy :-) póki co trzymam kciuki za Was wszystkie :-)

reklama
Asienka ogólnie to nienajlepiej, gorzej zniosłam to cc niż pierwsze chociaż szybciej wstałam z łóżka. Kręgosłup mnie boli po znieczuleniu a macica tak mi sie obkurcza boleśnie że cały czas na lekach jestem. Dobrze że do domu idę bo za Kasjankiem strasznie tęsknie :hmm:

Witajcie po przerwie.Musiałam po powrocie się na nowo ogarnąć i wypracować nowy rytm dnia.W środku dnia to ciężko znaleźć choćby chwilkę wolnego nawet na odpoczynek...W środku nocy
W trakcie karmienia próbowałam Was nadrobić ale tyle pisalyscie ze ciężko było,za to ostatnio widzę że tutaj totalne pustki...
Dużo nowych mamus się rozpakowalo,serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla dzieciaczkow.

A u nas w skrocie jakos sobie radzimy choć łatwo nie jest.Na początku Julka sporo spała więc nawet było nieźle ale od kilku dni chyba ja przechwalilam i wszystko jej się poprzestawialo☺Rodzeństwo zachwycone siostrzyczko,brat w kółko by chciał dostać Julkę na raczki a Emilcia tez mnie zadziwila bo wcale nie uwaza siostre za lalke,przychodzi do niej przytula się zagaduje do niej po swojemu,trzeba tylko stale uważać bo nie ma jeszcze wyczucia w swoich pieszczotach☺Mam z nią tylko jeden problem, jest strasznie zazdrosna o Julke i najchętniej nikomu nie pozwalalaby się zbliżać tylko mi i M i niestety obejmuje to brata.Jak tylko Krzyś podejdzie do Julki to ona się wścieka krzyczy na niego i próbuje go odepchnąć wszelkimi sposobami.Nie wiem co mam z tym zrobić ale liczę ze w końcu jej przejdzie...

Aha Karmimy się cycem ale nie wiem czy jej wystarczą bo tyje dosyć mało a Je bardzo krotko potem zasypia przebudza się po 10-
15 minutach i tak w kółko...
Ile tyja wasze dzieciaczki tygodniowo?

Uciekam teraz spać bo mała w koncu zasnęła i będę się już odzywać na biezaco☺

reklama
Maya u nas z tym karmieniem podobnie. Malutki tez czesto je 10 min.zasypia i potem za chwile sie budzi. Nie wiwm ile przybralismy,polozna z waga bedzie we wtorek dopiero.

Do góry