reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Maya mój maluch mu s i się najeść czasami pije 30 min a czasami 2 h ale potem 3 h spokojnie mi śpi. Położna była na pierwszej wizycie i ważył 3120g a tydzień później na drugiej 3430 g wiec 300 g przybrał :) mąż mówi ze widać po buzi bo się okrąglutki robi :)

Clodi super ze juz do domku :)

reklama
U nas ostatnio z karmieniem juz lepiej, ok 20 min z jednej piersi i dwie lub trzy godz snu. Położna powiedziała, ze jeżeli maluszek robi ok 8 kup dziennie to na pewno sie najadą.

Nie idziemy do domu :-( :(. Dorian ma za wysoki sód. Mam go glukozą dopajać i dokarmiać sztucznym mlekiem i jutro znowu badanie krwi i jak sie poprawi to wyjdziemy

Clodi to kiepsko, tesknisz pewnie juz paskudnie do drugiego syna. Kciuki żeby się unormowało.
Dziewczyny ja dalej z brzuchem : ( w dodatku dzisiaj na ktg mały mial dlugo wysokie tetno, zaczynam sie juz martwić dlaczego porod nie nastepuje mimo lekkich codziennych skurczy. nie wiem jak Sarna ?

Dziewczyny wiem ze Wy już na zamkniętym szalejące ale niestety nie mam dostępu wiec jakby ktoś tu jeszcze wchodził po cc mam pytanie: strasznie mnie kręgosłup boli po znieczuleniu macie tez taki ból? Po pierwszym cc nie miałam a teraz jest nie do zniesienia

Elisse sód niby taki bo mam za mało pokarmu i powinnam dawać mm a znowu po mm wymiotuje wiec nie dokarmiałam i tak wisiał cały dzien na cycku i jadł troszeczkę teraz zmienili mu mleko na jakieś inne i tą glukozę dają

Balladyna strasznie tęsknie. Był dzisiaj u mnie w odwiedzinach z moimi rodzicami i chciał zabrać Doriana do domu i sie rozpłakał a ja razem z nim

Clodi dziś pisałam znów do admina o dostęp.. jak tylko dostanę odpowiedź napiszę do Ciebie a ty też sprawdzaj..

Clodi mnie nic nie boli w kregoslupie po cc. Po pierwszej tez nie kojarze zeby bolalo. A moze wkluwali sie kilka razy?

Volka to tak. Mam strasznie ciasno kręgi i w pierwszej ciąży Anastazjolog nie umiał sie wbić to zmienił igle na cieńsza i poszło a teraz dzgała mnie kilka razy myślałam że zacznę krzyczeć z bólu, miałam całe plecy i piersi znieczulone

reklama
Clodi to pewnie dlatego boli kręgosłup. Mnie po cc nie bolał. Trzymam kciuki za jutrzejsze badania Doriana. W domu jak już nie będzie szpitalnego jedzenia, to laktacja też będzie lepsza :)

Balladyna na ktg już coś się pojawia? Może w końcu się ruszy.

Do góry