Dobry. Mam nadzieje!ze zadna przez noc nie urodzila. U mnie wczoraj spokojny wieczor. Dobry film znow "Marsjanin"!ale dlugi wiec pozno poszlismy spac. Maz smierdzial czosnkiem,bo jadl sos do pizzy taki i go w nocy wygonilam do drugiego pokoju.bo tak smierdzialo . Kamila jesCze dzis przetrzymam w domu,nafaszeruje witaminami. Moze jutro go puszcze w koncu. No nic,ide Adasia szykowac.
reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Hej ja już wstaję, pod prysznic i jedziemy, najpierw pbkm, później fundacja i od 14 czekam na gina mojego na wizytę. .. Odezwę się jak wrócimy po wszystkim, trzymajcie kciuki miłego dnia!
Asienko trzymamy kciuki! Niech wszystko się ułoży po Waszej myśli!!!!
Serduszko a co u Ciebie? Jak się czujesz?
MlodaMama a Ty? Wszystko Ci minęło?
I jeszcze Sarna nas straszyła przez weekend... Co u Ciebie Kochana?
LilithGoth a Tobie jeszcze dwa dni zostały, tak?
Serduszko a co u Ciebie? Jak się czujesz?
MlodaMama a Ty? Wszystko Ci minęło?
I jeszcze Sarna nas straszyła przez weekend... Co u Ciebie Kochana?
LilithGoth a Tobie jeszcze dwa dni zostały, tak?
Bursztynek90
Witam sie i ja
Asienka- trzymam kciuki
Volka- ale ten Twoj maz musi Cie kochac! [emoji7] ja to bym chyba z Toba nie wytrzymala [emoji12]
Isia- witam w klubie!!! Ja rowniez spalam jak zabita!!! Az milo
Co do walentynek, to widze, ze nie tylko ja dostalam slodycze zamiast kwiatka jest tylko ta roznica, ze ja ze szczescia to sie prawie poplakalam! Dostalam 6x2 reeses white cup! Takie przepyszne "kubeczki" z masla orzechowego- slonego- oblane biala czekolada! Ubostwiam to a dostepne one sa tylko w USA, w Pl tylko w specjalnych sklepach tym tylko handlujacymi. Kwiatki dostaje bez okazji a za tym trzeba bylo sie najezdzic
Mloda a Ty jak sie masz?
Serduszko, poprawa sie utrzymuje?
Cocosh- to Michal musial byc szczesliwy z prezentu walentynkowego!
Asienka- trzymam kciuki
Volka- ale ten Twoj maz musi Cie kochac! [emoji7] ja to bym chyba z Toba nie wytrzymala [emoji12]
Isia- witam w klubie!!! Ja rowniez spalam jak zabita!!! Az milo
Co do walentynek, to widze, ze nie tylko ja dostalam slodycze zamiast kwiatka jest tylko ta roznica, ze ja ze szczescia to sie prawie poplakalam! Dostalam 6x2 reeses white cup! Takie przepyszne "kubeczki" z masla orzechowego- slonego- oblane biala czekolada! Ubostwiam to a dostepne one sa tylko w USA, w Pl tylko w specjalnych sklepach tym tylko handlujacymi. Kwiatki dostaje bez okazji a za tym trzeba bylo sie najezdzic
Mloda a Ty jak sie masz?
Serduszko, poprawa sie utrzymuje?
Cocosh- to Michal musial byc szczesliwy z prezentu walentynkowego!
Serduszko1
Hej...
U mnie się wyciszylo... Na szczęście.
Młoda jak tam się czujesz??
Cocosh to co obie rodzimy w piatek???
Asienka trzymam kciuki za wizytę...
Sarna jak tam???
Jeju... Trzeba wstac a sil mi brak. Jak to dobrze ze są ferie...
U mnie się wyciszylo... Na szczęście.
Młoda jak tam się czujesz??
Cocosh to co obie rodzimy w piatek???
Asienka trzymam kciuki za wizytę...
Sarna jak tam???
Jeju... Trzeba wstac a sil mi brak. Jak to dobrze ze są ferie...
La_Luna
Dzień Dobry,
od męża na Walentynki dostałam bukiet róż i jabłko z napisem "I love you"- takie to było miłe
Wczoraj jeszcze pojechaliśmy na zakupy, w Tesco były jeszcze promocje i nie mogłam się oprzeć tym ślicznym leginsikom także Nina przez najbliższy rok ma w co się ubrać Sobie nic nie kupiłam, bo stwierdziłam, że już się nie opłaca, zaszaleję po porodzie
Muszę się też pochwalić, że w sobotę zostałam ciocią- kuzynka urodziła córeczkę. Śliczna kruszynka, aż się swojej nie mogę doczekać
od męża na Walentynki dostałam bukiet róż i jabłko z napisem "I love you"- takie to było miłe
Wczoraj jeszcze pojechaliśmy na zakupy, w Tesco były jeszcze promocje i nie mogłam się oprzeć tym ślicznym leginsikom także Nina przez najbliższy rok ma w co się ubrać Sobie nic nie kupiłam, bo stwierdziłam, że już się nie opłaca, zaszaleję po porodzie
Muszę się też pochwalić, że w sobotę zostałam ciocią- kuzynka urodziła córeczkę. Śliczna kruszynka, aż się swojej nie mogę doczekać
chrobek
Hej
Dziś jadę na pierwsze ktg w tej ciąży.
Młoda jak sytuacja???
Serduszko dobrze, że się wyciszylo. Jeśli do piątku Cie coś jeszcze złapie, prześlij to do mnie, ja mogę już spokojnie rodzic.
Asienkakk &&&&
Isia 6 razy do toalety??? Ja wstałam tylko raz, koło 6 rano. W ogóle w nocy na siusiu się nie budzę. Natomiast rano biegnę do kibelka jak szalona, by się nie posikac.
Dziś jadę na pierwsze ktg w tej ciąży.
Młoda jak sytuacja???
Serduszko dobrze, że się wyciszylo. Jeśli do piątku Cie coś jeszcze złapie, prześlij to do mnie, ja mogę już spokojnie rodzic.
Asienkakk &&&&
Isia 6 razy do toalety??? Ja wstałam tylko raz, koło 6 rano. W ogóle w nocy na siusiu się nie budzę. Natomiast rano biegnę do kibelka jak szalona, by się nie posikac.
Sarna80
Ale się dzieje..ale na razie to straszaki. Serduszko, Mloda dobrze ze sie u Was uspokoilo.
Laluna gratki dla kuzynki.
Iska, serduszko u mnie na szczęście od ostatniego czasu spokoj. Choc wczoraj nie czulam sie najlepiej. Ale to pewnie, ze bylam na spacerze, a to chyba juz nue dla mnie.
Asienka udanej wizyty.
Lewusek z tymi nogami to chyba większość ma problem. U mnie tez nogi jak balony, od tyg juz nie moge wcisnac nawet obrączki. Musimy juz teraz czekac do porodu.
Cocosh super, ze z Michałem lepiej. Volka, ale Ty nie dobra dla meza jesteś
Iska to dzisiaj wyspana!!! U mnie też nienajgorzej ze spaniem. Ale trzeba wstawać, bo mi kiszki marsza graja.
Milego dzionka.
Laluna gratki dla kuzynki.
Iska, serduszko u mnie na szczęście od ostatniego czasu spokoj. Choc wczoraj nie czulam sie najlepiej. Ale to pewnie, ze bylam na spacerze, a to chyba juz nue dla mnie.
Asienka udanej wizyty.
Lewusek z tymi nogami to chyba większość ma problem. U mnie tez nogi jak balony, od tyg juz nie moge wcisnac nawet obrączki. Musimy juz teraz czekac do porodu.
Cocosh super, ze z Michałem lepiej. Volka, ale Ty nie dobra dla meza jesteś
Iska to dzisiaj wyspana!!! U mnie też nienajgorzej ze spaniem. Ale trzeba wstawać, bo mi kiszki marsza graja.
Milego dzionka.
poziomka07
Cocosh, Serduszko, ale wy to jesteście dzielne babki, czytam Was i podziwiam
U mnie walentynki wczoraj zaczęły sie kiepsko bo z rana zadzwoniła teściowa i zaczęła swoją gadkę, ze za późno na drugie dziecko sie zdecydowaliśmy, ze trzeba było szybciej bo nasza córka jest taka spragniona rodzeństwa i nie ma sie z kim bawić, a teraz będzie taka różnica wieku, ze nie bedą mieli z sobą żadnego kontaktu itd. No tak mńie wkurzyła, ze aż sie poryczalalam ze złości, a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze mój maz jest jedynakiem bo twierdza, ze nie mogli mieć więcej dzieci przez konflikt serologiczny, a tak naprawdę to podobno teść nie chciał wiećej...
Wkurza mnie strasznie jak ktoś mi próbuje życie układać, a oni ciagle traktują nas jak małe dzieci i mówią co mamy robić, gdzie pracować, mieszkać itd.
Ja mam termin z usg na 3 marca, z miesiączki na 8 marca, ale póki co dzidzia jest wysoko, czop nie odszedł i skurczy bolesnych brak, co najwyżej brzuch czasem twardnieje. Założę sie, ze przenoszę
U mnie walentynki wczoraj zaczęły sie kiepsko bo z rana zadzwoniła teściowa i zaczęła swoją gadkę, ze za późno na drugie dziecko sie zdecydowaliśmy, ze trzeba było szybciej bo nasza córka jest taka spragniona rodzeństwa i nie ma sie z kim bawić, a teraz będzie taka różnica wieku, ze nie bedą mieli z sobą żadnego kontaktu itd. No tak mńie wkurzyła, ze aż sie poryczalalam ze złości, a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze mój maz jest jedynakiem bo twierdza, ze nie mogli mieć więcej dzieci przez konflikt serologiczny, a tak naprawdę to podobno teść nie chciał wiećej...
Wkurza mnie strasznie jak ktoś mi próbuje życie układać, a oni ciagle traktują nas jak małe dzieci i mówią co mamy robić, gdzie pracować, mieszkać itd.
Ja mam termin z usg na 3 marca, z miesiączki na 8 marca, ale póki co dzidzia jest wysoko, czop nie odszedł i skurczy bolesnych brak, co najwyżej brzuch czasem twardnieje. Założę sie, ze przenoszę
reklama