reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Skurcze nieco osłabły... Juz nie są tak regularne. Czuje takie napięcie tam na dole. Takie dziwne ... I boli od strony pleców. Niewiem czy nie uspilam na chwile skurczy i z obawy ze zaraz wrócą z podwojna silą nie umiem zasnąć ... A maly mi się tak wierci... Juz kilka dni nie byl tak bardzo aktywny jak teraz...

Serduszko trzymam kciuki zebys jeszcze wytrzymała kilka dni... Mam nadzieje, ze stres związany z operacja nie przyspieszy porodu

No teraz ja...
Odszedł mi chyba ten czop cały... taki śmieszny kolor ma ale wzięłam go pomacac i on taki ciągnący galaretowaty :/ tylko on nie jest aż tak duzy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Serduszko spróbuj usnąć. Skurcze uspokojone to dobry znak. Myśl pozytywnie. Jeszcze musisz wytrzymać

Młoda mi czop w pierwszej ciąży nie odszedł wiec nawet nie wiem jak to mogło by wyglądać i na ile przed porodem sie to dzieje. A na kiedy nasz termin?

reklama
Do 10 marca jeszcze troszke czasu, sciskaj nogi :)
Wez prysznic moze i sie nie denerwuj a jak cos to dzwon do swojego na spokojnie :)

Do góry