reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Młoda może sie przerazilaś tym czopem i Cię przez to zaczął brzuch boleć? Wypij melisę i spróbuj zasnąć. A z tego co wiem to nie było Cię na liście u Fanti wiec niestety musisz jeszcze poczekać z rodzeniem ;-) ;)

Dziewczyny Wam tez nogi puchna ? Ja mam dzis caly dzien opuchniete kostki .

Lewusek ja mam tak spuchnięte kostki że jak założę trampki to mia taka druga noga wychodzi z nich. Kostek nawet nie widać. Mam takie ociosane od kołka nogi teraz że od kolan wszystko jednej grubości.
Pzrechodzi trochę jak wymoczę nogi w soli póżniej wysmaruję alkaziajką i trzymam je trochę wyżej. Wystarczy natomiast kilka godzi łażenia i opuchlizna wraca. dłonie mam to samo. Czasem tak puchną że nie mogę zgiąć palców.

Serduszko to my we dwie trzymamy do piątku.
Ja czekam na wyjście męża ze szpitala i mogę rodzić.

My dzisiaj wykradliśmy z tatą męża za szpiata. Lekarz co prawda pozwolił mu iść gdzieś tylko w obrębie terenu szpitala ale jakieś 100 m za bramą jest dagrasso więc ubraliśmy go w czapkę i szalik i samochodem pod drzwi pizzerii. On uwielbia pizzę ale tylko w restauracji. Takie walentynki dwóch kalek.
Zjadł całą sam a ja sałateczkę a tata naleśniki. Ja już nie szaleję z jedzeniem bo później umieram i chodzić się nie da trak jakbym każdy gram nosiła dodatkowo na plecach.

Witam sie z rana .
Cocos super ze Michał dochodzi do siebie .Serduszko , Mloda jak u Was? przeszlo ? Mnie glowa lekko od rana boli .Ciśnienie bez zmian ,dalej ta druga wartosc lecoutko podwyzszona.Dzis postaram sie polezec zeby nogi odpoczely i nie puchly.Jutro wizytuje ale rewolucji sie nie spodziewam .W czwartek ide do kliniki i wtedy sie okaze co i jak

Dzień dobry :) normalnie u mnie super nic dzisiaj!!!!! Aż dziwne bo to pierwsza taka noc chyba od kilku miesięcy!!! Budziłam się chyba z 6 razy do toalety ale za każdym razem od razu zasypialam. Nawet jak się obudziłam przed 7 rano i zamknelabym oczu na chwilę to dalej bym spała :)
Także M zawiezie Zuzke do przedszkola, kupi bułeczki, zjem śniadanko i idę spać :)

reklama
Witam sie po weekendzie ;)
W sobote po południu pojechalismy do moich rodziców chlopaki zostali z młodym a ja z siostra i z mama wyruszylysmy na podbój pepco hehe. Wrocilysmy kolo 19 bo najbliższe pepco niestety 40 km od nas . Mały zadowolony bawil sie grzecznie nie dokuczal wiec yroche sie przekonalam ze jak bede w szpitalu to dadza rade. A wczoraj moj Kochany Mąż zabral bas na wycieczke polazilismy troche i kolo 18 wrocilismy dopiero. Młody zaliczył drzemke w dzien jak nigdy w wózku na swierzym powietrzu ;) potem usnal po 21. A ja wstalam o 7.30 i jestem taka zmeczona jakbym wogole nie spala.

Serduszko trzymam kciuki zeby wszystko sie wyciszylo i zebys urodzila na spokojnie po operacji Kubusia.

Mloda mama zaciskaj nogi to jeszcze bie marzec ! ;))

Do góry