reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh mnie tez juz wszystko boli. Szczególnie moje spojenie jakby mialo rozerwać. Ale maly jest jyz chyba prawie gotowy zeby wyjsc na świat stąd takie uczucie.
Ten pomysl z balonami myślę, ze jest super.
Isia czekamy na relacje!!!
Ja tak szybciutko ide zrobić sobie sniadanko bo mnie mdli...

reklama
Ja przed porodem Kuby tak miałam z tym oczyszczaniem ale u mnie to migiem poszło bo koło północy zaczeły sie wymioty koło 2 już biegunka i pierwsze skurcze... a po 13 już było po porodzie...
No ale wiadomo każda ciąza jest inna...
Fanti też nie jestem za biciem zwierząt i rzeczywiście taki wstrząs bedzie dobrym sposobem dla kotków Bar ... Wiadomo że koty nie lubia hałasu...
Isia czekamy na wieści z USG.... Ciekawe czy już w poniedziałek Cie wezmą....
Ja posprzatałam 3/4 mieszkanka, został nasz pokoik... pranie wstawiłam, jeszcze dziś musze zaległości nadrobic w prasowaniu a potem planuje relax przy szydełku.
Tak o tych motylkach piszecie... ja robie kwiatuszki na szydełku hehe...
Mam ich juz troche i szczerze to niewiem co z nimi bede robic, może posłuża do dekoracji kocyka dla dziewczynki... albo je zszyje razem i bedzie coś ala serweta.... okaże sie

Ja tez popieram pomysł z balonami. Moje już raczej nie wchodzą do łóżeczka bo zawsze po dupie dostają ale jak złapie jeszcze to zastosuje.

Ja tez tak pomyślałam o tym oczyszczaniu przed porodem ale starałam sie odpedzic te myśli bo nie chce rodzić bez misia. IsSia oby poród był 22 bo rozumiem cie ze chcesz wszystko ogarnąć do tego czasu. Dzatsi i bursztynek to dobrze ze to normalne i pytalyscie lekarzy bo ja już nie.musze ;) ale boli ta ręka jak cholera i to.drętwienie upierdliwe bardzo

Cześć

Ale noc miałam koszmarna. Wymiotowalam i miałam biegunkę, ciekawe czy coś mi zaszkodziło czy to oczyszczanie organizmu.
Stawiam, że coś mi zaszkodziło, bo teraz jest ok.

reklama
Witam się i ja:-D
Wczoraj byłam u mamy i zjadłam duuuużo domowych pączusiów- moja waga przekroczyła już magiczną 80:baffled: Mi zostało jeszcze co najmniej 7 tygodni ciąży więc modlę się, żeby nie przekroczyć 85 kg, a niestety na końcówce najbardziej się tyje:errr: Ja też powoli puchnę- szczególnie nogi. Ręce mi cierpną szczególnie w nocy jak śpię długo w jednej pozycji.
Cocosh, Chrobek nie straszcie tym oczyszczaniem organizmu, bo już presję czuję:blink: Mam nadzieję, że Wasze dzieciaczki jeszcze trochę posiedzą w cieplutkim brzuszku:biggrin2:
Młodamama mówisz, że robisz się na bóstwo?;-) ;) Moje brwi też aż się proszą o kosmetyczkę. Przed porodem chyba sobie zafunduje manicure i pedicure- chociaż tyle przyjemności:yes:

Do góry