reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A mój suwaczek mis stanął pomiędzy 7 a 8 m-cem, a przecież powinien być między 8, a 9 :p
Jakoś Was nadrobiłam :)

No niestety tłumaczenie, że krwi nie będzie widział, nie przemawia do mojego M, po prostu nie lubi szpitali i wszystkiego co się z nimi kojarzy, także na siłę go nie przytargam. Nie chcę, by przeżył traumę ;)

Idę zaraz spać jeszcze, bo czuję się niedospana ;) Dziś idę do dentysty zobaczyć czy wszystko ok, bo podczas szczotkowania mnie boli i leci mi krew i nie wiem, czy to od dziąseł, czy ząb zaczął się psuć. A dopiero co byłam na przeglądzie i było wszystko ok. Poza tym wyszły mi za wysokie leukocyty i gin spytała właśnie o zęby.

reklama
Dzień dobry. Molestuje mijego o śniadanie ale nie chce mu się wstać i sama chyba zrobie. Wczoraj mielismy sesje zdjęciowa. ...efekty pokaże po weekendzie :) 2 godziny trwała więc napewno cos fajnego wyszło. I umowilam się na depilacje i pedicure do kosmetyczki za 2 tyg

I zrobiliście mi taką ochotę na gołąbki. ...ale sama nie zrobię bo z calej kapusty to musialabym ich narobic z 15. Może kupie jakieś gotowce

Witam sie...
Ale piszecie :)
Cocosh współczuje wymiotów, mnie ostatnio ciągle mecza jak nie wymioty to biegunka i tak na zmiane przez co tez moja waga stoi w miejscu.
My śpimy razem choc co 3 tyg mam łóżko tylko dla siebie bo mąż na nocki pracuje... Teraz właśnie śpi. Nie raz na spaniu oberwałam łokciem w brzuch ale nie wyobrażam sobie że mielibysmy spac osobno...

Piszecie o Waszych dolegliwościach... mnie meczy tylko w sumie ten ból w dole brzucha i pleców ale gin powiedziała że synuś mi wędruje juz główka w kanał i to dlatego.
Ja nie chce, i nie moge jeszcze rodzic, jeszcze 2 tyg ... potem moge juz rodzic...

Ja robie w poniedziałek gołąbki... Ostatni raz przed porodem. Potem przy karmieniu juz nie bede mogła sobie pozwolic...
Krokiety z pieczarkami i serem jeszcze po mnie chodza... We wtorek nie mamy lekarzy to w kuchni powiedze :)

Co do kotów, właśnie fakt że wszedzie moga wejsc zniecheca mnie do nich. W życiu nie wezme pod swój dach kota.....

Bursztynek No niestety męczy mnie bezsenność ale i tak jest dobrze bo w pierwszej ciąży gdzieś koło 4 dopiero zasypiałam.

Cocosh współczuje wymiotów może to z przemęczenia twój organizm wariuje

Lewusek Ty masz obiad na dzisiaj a ja w nocy zeżarłam

Ja sie szykuje do Rzeszowa. Miałam sama próbować jechać ale jednak szwagier mnie zawiezie, tak że mniej stresu bo u mnie biało sie zrobiło

Współczuje Wam tej bezsenności... Ja to mogłabym non stop spac...
Naszło mnie na bawarke... :) ktoś chetny?

Witam sie z rana:)
Motyli zdj podesle juz jak beda fruwac [emoji16] dopiero wycielam, teraz gumka w ruch by pozbyc sie olowka... Jeszcze troszke pracy przede mna.

Cocosh- dobrze, ze juz lepiej. Skoro pizze nastepnego dnia wciagnelas to znak, ze szybciutko sie zregenerowalas. Co do bolu reki, to witam w klubie:) ale mi moja fizjoterapeutka powiedziala, ze to czesto sie w ciazy zdarza. No i mi po ok 2 tyg doszla druga. Wiec jak wstaje to jak slimak/waz z lozka sie podnosze. Dopiero po prysznicu troszke przechodzi:)
A jak sie czuje Twoj Michal?

Trzymam kciuki za cala Wasza trojke. [emoji8]

Isia- czekamy na wiesci!
Agiszonek- ja tez baaardzo chcialam sesje, ale cos nam nie poszlo:/ czekam na Twoje zdj. Ile placilas?

hej :)

Cocosh i Bursztynek ja tez należę do grona z bolącymi rękami, początkowo była jedna obecnie już dwie, mnie najbardziej bolą po nocy w nadgarstkach i paluchy źle się zgina. Wczoraj Pani doktor mi pozwiedzała, że tak się dzieje w ciąży, a po powinno minąć. Jak nie minie to wtedy udać się do lekarza.

Cocosh współczuje wymiotów, ale może Ci się organizm oczyszcza, bo z tego co tu dziewczyny pisały to się może przed porodem oczyszczać.

Ja lecę ogarniać dalej pranie i posprzątać w domu :D Miłego dnia :D

Ja już wstałam (oczywiscie trochę za pozno) ale jak to ja... lecę do kosmetyczki :D więc później się odezwę !

Jaki mnie dziwny skurcz chwycił rano...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja znów dwa razy pisałam do was.
Isia pamiętaj o umowie - jeszcze mamy czas! Nie rodzimy!
Cocosh ja myślę że to nerwy plus jedzenie powodują taki stan. Po 2 talerzach rosołu i misce surówki też bym latała. Tym bardziej że twój organizm przywykł do regularnego zdrowego jedzenia. A ostatnio musiał przejść na inny tryb.
Podoba mi się sposób Alia z balonami. Myślę bar że możesz go odgapic bo twoje koty tylko terapią wstrząsową możesz oduczyć od łóżeczka.
To już długo trwa i może być ciężko. Za biciem zwierząt nie jestem więc taki huk jest lepszym rozwiązaniem .

Do góry