arusiowa
Fanka BB :)
Cocosh to faktycznie trochę się tego nazbierało... Jakoś myślałam kategoriami "i tak pewnie całymi dniami chodzi się w piżamie i szlafroku to nie ma się co zużywać", no i nie każdy mąż jak mój, że na tygodniowy wyjazd starczą mu i jeansy, 3 t-shirty, 3 pary gaci i skarpetek, a golarki czy szczotki do zębów użyje raz Na szczęście w domu bardziej dba o zmianę garderoby i higienę
marcowa no to masz poważny problem Może odwróć kolejność czynności, zawsze jakieś urozmaicenie Mój scenariusz dnia wygląda identycznie, ale patrzę na to kategoriami "carpe diem, ciesz się tym i zapamiętaj bo za miesiąc-półtora będziesz za tym tęsknić". Z grafiku na pewno wylecą Ci długie kąpiele, czas na smarowanie się balsamami itp., oby udało się z tym śniadaniem
marcowa no to masz poważny problem Może odwróć kolejność czynności, zawsze jakieś urozmaicenie Mój scenariusz dnia wygląda identycznie, ale patrzę na to kategoriami "carpe diem, ciesz się tym i zapamiętaj bo za miesiąc-półtora będziesz za tym tęsknić". Z grafiku na pewno wylecą Ci długie kąpiele, czas na smarowanie się balsamami itp., oby udało się z tym śniadaniem