reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra super ze dobre informacje przynosisz :) no i widzisz, dobrze, ze masz juz wszystko gotowe w razie wu jakby Grzesiowi sie spieszylo :p

My zjedlismy obiad i sie nudzimy :p
Siostra mi napisala, ze kocyki i rozek przyszly juz wiec jeszcze pare rzeczy mi mama tam pokupi i wysle paczke do mnie :) m.in. moze powiem jej o tych witaminach d i k.
Mi nie leci zadna siara jak naciskam tez nic nie wylatuje, nie mam mrowienia ani nic takiego takze, zobaczymy jak bedzie z karmieniem :p

Barbra no to dobre wiadomości. Grzesiu ladnie rośnie.
Mloda współczuję Ci sama tez nie wiem czy to wody czy nie. Ale bardzo miałaś mokre majtki?
Fanti dalej podlogi szoruje. Kochana bo jeszcze urodzisz w pierwszej polowie lutego.
Missoni, Cien zdrowka kurujcie sie ja juz po chorobsku. Ale jutro wizyta u midwife i zobaczymy co dalej.
Takie historie piszecie, ze dzisiaj jak bylam w sklepie tak mnie brzuch zabolal ze myślałam, ze bede rodzić. Na szczęście przeszło. Oki jade po corcie do szkoły. Pa

Rozmawiałam z M, będzie w domu po godz 22 :/ kuzynki dalej nie ma ani się nie odezwała...
M w następnym tygodniu wyjeżdża na czwartek i piątek :/ kurcze jak pójdę rodzic w pon to kto mnie odbierze ze szpitala??? Bo on już ma ustalony odbiór z urzędem i musi jechać :/ no chyba, że pośle swoich braci ale oni nie mają w sobie za grosz dyplomacji i będą zdolni do poklocenia się z urzędnikiem ehhhhhhhh
Także proszę trzymać kciuki dziewczyny za duuuuuuuuuza ilość wód plodowych u Bartusia ;)

Isia mocno mocno trzymam kciuki a ty pij dużo bo ja dużo pije i ilość wód jest cały czas dobra
A zapomnialam powiedział mi że mam miednicę stworzona do naturalnych porodów :)

reklama
Sarna Cały dol majtek mialam mokry! :/ i to tak nagle... pierwszy raz tak dużo ale badal i mówi ze okej ale przeciez to się wszystko może zmienić w jeden dzien na razie obserwuję... co dalej ale mi się aż ciało zrobiło!

Mi tak leci z cyckow ale tylko w nocy ze musiałam koszulkę przebrać przebralaam a za 20min. Znowu miałam mokrą :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry