reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

60292ebd62dbbfabfdc3824eb6239b45.jpg

Mój miś kupił :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja znowu w łóżku zaległam, od wczorajszego wieczora dobrze się czułam, tak się ucieszyłam że wreszcie nic nie dokucza, mogę coś po swojemu w domu zrobić, poodkurzałam, pranie porobiłam, wszystko super, rano też było ok. Teraz skończyłam sprzątać w komodzie u Laury, poodkładałam mnóstwo za małych ciuchów i dupa, brzuch twardy jak kamień, ech... Jeszcze chyba nam pralka wysiada, bo coś w niej nieźle grzechocze :baffled:

Cocosh to nieźle z tą ilością ciuchów. Ile wstępnie mąż ma być w szpitalu?

Missoni zdrówka :blink:
Marcowa no cóż, korzystaj bo jeszcze nie raz zatęsknisz za takimi nudami :rofl2:

Cień zdrówka, fajna cena za podgrzewacz ;)

Maya nie robiłam żadnych badań, taki wniosek wysnułam na podstawie moich obserwacji z przebojami po zwykłym mleku :cool2: Kawy z mlekiem nie wypiję, bo potem zdycham, jedynie od czasu do czasu w małej ilości jakiś serek wiejski czy naleśnika z serem zjem, to nic mi nie jest. Czytałam kiedyś o takich przypadkach że w ciąży niektórym "przechodzi" ta nietolerancja, ale jak już dziecko jest na świecie to wszystko wraca do normy :sorry2:

Juana u mnie też pączusie, już nawet nie muszę mężowi przypominać żeby mi wziął przy okazji jak będzie w sklepie, tak mi dobrze :ninja2:

Młoda mama ja się czasami czuję jak ślimak z tym śluzem :sorry: A pamiętam że poprzednio pod koniec ciąży było go jeszcze więcej, także to chyba normalne ;-) ;)

Barbra no i super z tymi spacerami :blink:

Isia Ty lepiej porozmawiaj ze swoim brzuszkowym, że on bardziej marcowy ma być, a nie lutowy, od połowy lutego już można przymknąć oko na ten luty, także niech siedzi :-p

Nailie najlepsze że nie przepadam za pączkami, zwykle jem tylko w tłusty czwartek 1-2 tak dla tradycji. A w tym tygodniu już 6 wciągnęłam.
Barbra gratuluję udanej wizyty. Ja mam jutro rano :)
Przyszły mi biustonosze do karmienia z HM, bardzo fajne.
Młodamama z czym ta buła?
Isia trzymam kciuki za wody ;)

Młoda mi lekarz na prenatalnych kiedyś powiedział że widać że się dobrze nawadniam bo mam dużo wód płodowych więc coś w tym musi być :)
Młoda ja za niedługo do sklepu jade więc kupie sobie jakieś pysznosci a jutro paczusie hehe :)
Słuchajcie lezalam tak że przysnelam i pewnie bym dłużej spala gdyby nie tel od koleżanki hehe z kotem zasnelam :)

A mnie jak diabli dusi az boli mnie cala krtan i w klatce :( Jutro zadzwonie chyba do lekarza...

MlodaMama ja tak mam po sexie ,ale duzo sluzu mi leci tez zazwyczaj rano

Isia &&& za jutro :)

A ja nigdzie u mnie nie umialam znalesc na siebie stanika do karmienia.I w koncu w pasmanterii za 35 zl kupilam bialy i jeszcze jeden kupie przez allegro usztywniany.

reklama
Do góry