reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

60292ebd62dbbfabfdc3824eb6239b45.jpg

Mój miś kupił :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja znowu w łóżku zaległam, od wczorajszego wieczora dobrze się czułam, tak się ucieszyłam że wreszcie nic nie dokucza, mogę coś po swojemu w domu zrobić, poodkurzałam, pranie porobiłam, wszystko super, rano też było ok. Teraz skończyłam sprzątać w komodzie u Laury, poodkładałam mnóstwo za małych ciuchów i dupa, brzuch twardy jak kamień, ech... Jeszcze chyba nam pralka wysiada, bo coś w niej nieźle grzechocze :baffled:

Cocosh to nieźle z tą ilością ciuchów. Ile wstępnie mąż ma być w szpitalu?

Missoni zdrówka :blink:
Marcowa no cóż, korzystaj bo jeszcze nie raz zatęsknisz za takimi nudami :rofl2:

Cień zdrówka, fajna cena za podgrzewacz ;)

Maya nie robiłam żadnych badań, taki wniosek wysnułam na podstawie moich obserwacji z przebojami po zwykłym mleku :cool2: Kawy z mlekiem nie wypiję, bo potem zdycham, jedynie od czasu do czasu w małej ilości jakiś serek wiejski czy naleśnika z serem zjem, to nic mi nie jest. Czytałam kiedyś o takich przypadkach że w ciąży niektórym "przechodzi" ta nietolerancja, ale jak już dziecko jest na świecie to wszystko wraca do normy :sorry2:

Juana u mnie też pączusie, już nawet nie muszę mężowi przypominać żeby mi wziął przy okazji jak będzie w sklepie, tak mi dobrze :ninja2:

Młoda mama ja się czasami czuję jak ślimak z tym śluzem :sorry: A pamiętam że poprzednio pod koniec ciąży było go jeszcze więcej, także to chyba normalne ;-) ;)

Barbra no i super z tymi spacerami :blink:

Isia Ty lepiej porozmawiaj ze swoim brzuszkowym, że on bardziej marcowy ma być, a nie lutowy, od połowy lutego już można przymknąć oko na ten luty, także niech siedzi :-p

Nailie najlepsze że nie przepadam za pączkami, zwykle jem tylko w tłusty czwartek 1-2 tak dla tradycji. A w tym tygodniu już 6 wciągnęłam.
Barbra gratuluję udanej wizyty. Ja mam jutro rano :)
Przyszły mi biustonosze do karmienia z HM, bardzo fajne.
Młodamama z czym ta buła?
Isia trzymam kciuki za wody ;)

Młoda mi lekarz na prenatalnych kiedyś powiedział że widać że się dobrze nawadniam bo mam dużo wód płodowych więc coś w tym musi być :)
Młoda ja za niedługo do sklepu jade więc kupie sobie jakieś pysznosci a jutro paczusie hehe :)
Słuchajcie lezalam tak że przysnelam i pewnie bym dłużej spala gdyby nie tel od koleżanki hehe z kotem zasnelam :)

A mnie jak diabli dusi az boli mnie cala krtan i w klatce :( Jutro zadzwonie chyba do lekarza...

MlodaMama ja tak mam po sexie ,ale duzo sluzu mi leci tez zazwyczaj rano

Isia &&& za jutro :)

A ja nigdzie u mnie nie umialam znalesc na siebie stanika do karmienia.I w koncu w pasmanterii za 35 zl kupilam bialy i jeszcze jeden kupie przez allegro usztywniany.

reklama
Do góry