reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia... zrób już dziś "wolne " mózgowi :) i sie połóż....

Kamila fajne to łóżeczko :D moje stoi ale nie złożone... mąż złoży jak ja bede w szpitalu

Serduszko M powiedział to samolot i zostawiam to na jutro. Gdyby nie koleżanka Zuzki to już bym poszła pod prysznic i spać :) a tu jeszcze dziewczynom kolacje trzeba zrobić :/ dobrze, że mamy parówki hihi No, i że M jest w domu to przynajmniej ogarnie je :)
I najważniejsze: czeka nas występ dziewczyn... mam nadzieję, że na nim nie będę ziewala bo narazie to tragizm z tym ;)

Isia to ja dziś przed obiadem pospałam troche to znów pewnie bede siedziec do późna i szydełkowac :)
Mój M teraz śpi bo biedak przeze mnie w nocy nie spał... jutro ma na rano do pracy wiec zaraz go obudze żeby potem w nocy spał...
A ja jutro od rana szpitale ( a raczej poradnie przyszpitalne) bede objeżdżac... Najpierw z młodszym do nefrologa... a potem ja na wizyte do ginka...

Volka a tego lekarza to ktos w tylek ugryzl czy zawsze taki milutki dla kazdego? To co juz o higiene nie mozna dbac jak sie jest w szpitalu? ;)

Juana ja tak mialam poprzednio i po dzisiejszej ponownej analizie chyba znow bedziemy wracac do tego rozwiazania. Przy takim ustawieniu mebli jaki mam nie dojde do przewijaka ktory mial byc na lozeczku, wiec taki organizer niewiele mi da :D

Serduszko mi po nacisnieciu tez sie siara pojawia ale tylko z jednego. To i tak sukces bo w 1 ciazy nic sie nie pojawilo

U nas tez sie spadlo troche śniegu, a cora cos kaszle od rana,ech i tyle sie nacieszy tym sniegiem

kamilaasam sliczne lozeczko!
My wlasnie wracamy z ikei m.in. z lozkiem dla synka:) wiec dzisiaj tez bedziemy miec skrecania sporo;D

Dziewczyny ktore maja juz starsze dzieciaki-jak u was bylo z przeniesieniem dzieci z lozeczka do duzego lozka? Ja juz jestem przerazona wizja ciaglych wedrowek do naszej sypialni i tego, ze bedzie spadal z tego lozka:( no ale musimy juz go przerzucic, bo za chwile będzie musial oddac lozeczko mlodszemu bratu:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Mnie od 3 dni strasznie bolą... cycki :D Ale nic nie leci [emoji14]

Dzisiaj włączyłam nastepne pranie bo mój nalegal zebym w końcu zamknęła komode i wszystko miała gotowe a mi sie dzisiaj nie chciało :(

Garki po obiedzie się wysypuja ze zlewu Ale nikt tego nie widzi :/ Ale cóż :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Kubusiowa my przenosilismy Lalke do wiekszego lozka jakos teraz w wakacje, ani razu nie spadla, zadnej barierki nie ma ;) ale niestety najlepiej sie spi w lozku rodziców, sama zasypiac u siebie nie chce, jak u nas zasnie to ja przenosimy do siebie - spi do 7-8 rano. Jeszcze niedawno przylatywala ok 6 i kladla sie kolo mnie na jeszcze z godzinkę, ale od kilku miesiecy nic takiego nie ma miejsca :)

Kamila oj ja tez bym poszla na lyzwy :(

Do góry