reklama
Pomyśl Isia czy twój mąż był winien tego że ta faktura teraz przyszła? Jest sens się kłócić? Nie wszystko w życiu jesteśmy w stanie przewidzieć. Głowa do góry i pamiętaj że jutro po fryzjerze musisz!!!!! zamieścić nam zdjęcie nowego wizerunku
Lewusek
Fanka BB :)
U nas akurat spokoj byl .W naszej miejscowosci jest ok 200 uchodzcow mieszkaja ok 800 m w linii prostej odemnie na takim gorszym osiedlu ( slamsy) . Na razie dzieki bogu cisza i spokoj oby tak dalej . Raczej leja sie miedzy soba bo ulokowali ich wszystkich w dwoch klatkach schodowych w jednym bloku na samym koncu.Ja mieszkam w malej miejscowosci tutaj ogolnoe jest bardzo duzo narodowosci.Moje osoedle jest ciche .Sami niemcy i chyba dwie albo trzy rodziny ruskich. Wzielismy mieszkanie troche drozsze miesiecznie ale za to mamy spokoj .Cos za cos .Pozatym w polowoe drogi miedzy nami a "slamsami " jest czynna duza jednostka wojskowa .W zimie jest spokoj gorzej bedzie latem .Juz w zeszlym roku wlasnie na tamtym osiedlu az czarno bylo a co dopiero teraz bedzie. Strach o dzieci .Mam nadzieje ze Angela sie opamieta i przestanie sciagac uchodzcow do Niemiec.Lewusek a ja tak z innej beczki. Jak nastroje ludzi u Was związane z tym całymi zamieszkami w sylwestra?
Jak tam wygląda naprawdę sytuacja? Nie boicie się z domów wychodzić?
I Ty się dałaś???? nie możliweFanti ale to on mnie opierdzielil a nie ja jego!!!!!! Hihi ale już jest ok... znalazła się faktura
Sarna80
Isia dobrze, ze faktra sie znalazła przynajmniej juz sie nie musisz denerwowac.
Violka jednym uchem wpusc, drugim wypusc lekarze mysla ze sa najadrzejsi. Ale jesli kapiel, prysznic sprawil tobie przyhemnosc, relaks to nie uważam zebys narazala w ten sposob dziecko. Bedzie dobrze kochana.
Lewusek u nas tez nie ma wolnego.
Dzięki dziewczyny co do rady adekwatnie mojej mordki, ale juz podjelismy decyzje, mimo ze trudna myślę ze słuszna.
Dla wszystkich bedzie lepiej.
Ja znowu mam albo nietrzymanie moczu, albo wody sie sacza. Tyle ze kolor przezroczysty. Za tydzien mam polozna wiec chyba dotrzymam
Violka jednym uchem wpusc, drugim wypusc lekarze mysla ze sa najadrzejsi. Ale jesli kapiel, prysznic sprawil tobie przyhemnosc, relaks to nie uważam zebys narazala w ten sposob dziecko. Bedzie dobrze kochana.
Lewusek u nas tez nie ma wolnego.
Dzięki dziewczyny co do rady adekwatnie mojej mordki, ale juz podjelismy decyzje, mimo ze trudna myślę ze słuszna.
Dla wszystkich bedzie lepiej.
Ja znowu mam albo nietrzymanie moczu, albo wody sie sacza. Tyle ze kolor przezroczysty. Za tydzien mam polozna wiec chyba dotrzymam
Sarna80
A Manka dobrze, ze udalo sie Tobie wszystko pozalatwiac. Ja biore sobie 6 dni opol dnia. . A resztę musze sie przemeczyc. Okazalo sie ze jednak mi nie placa za chorobowe. .. buuu
To ja odchodze z pracy ostatnia a chyba pierwsza lub tez jako jedna z pierwszych mam rodzic...
To ja odchodze z pracy ostatnia a chyba pierwsza lub tez jako jedna z pierwszych mam rodzic...
reklama
Siwa88
Lewusek kciuki za wizytę :-)
Volka nie przejmuj się tym co gada ten lekarz skoro nie było zakazu chodzenia to mogłaś iść i się wykąpać. Trzymam kciuki żebys mogła szybko wyjść z tego szpitala bo tylko więcej stresu tam masz.
Bar Bra fajny ten organizer, ale ja tak jak Juana@ i Fanti będę mieć małą komodę i wszystko chować w szufladzie.
U mnie dziś totalne lenistwo, nawet na obiad będą krokiety które w święta robiłam :-)
Volka nie przejmuj się tym co gada ten lekarz skoro nie było zakazu chodzenia to mogłaś iść i się wykąpać. Trzymam kciuki żebys mogła szybko wyjść z tego szpitala bo tylko więcej stresu tam masz.
Bar Bra fajny ten organizer, ale ja tak jak Juana@ i Fanti będę mieć małą komodę i wszystko chować w szufladzie.
U mnie dziś totalne lenistwo, nawet na obiad będą krokiety które w święta robiłam :-)