reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka nareszcie piszesz. Oby udało się wyciszyć całkiem aukcje i do domu żebys wyszła.
No ja tak do końca ciąży będę kosmicznie wyglądała z tymi &&. Za bar trzymam już ponad 2 Tyg za agiszonka a teraz jak już widziałam wreszcie kres trzymania to za Ciebie trzymamy. Ale nie ma to tamto trzymam nadal :)

reklama
Ja mam dziś pomocników z kuchni. Jak byłam w kościele mąż przygotował kluski śląskie. Oli ze mną w kuchni robił kotlety z piersi dla siebie i dla nas steki w cebulce. Tata nakrył. Oli zrobił buraczki na surówkę i teraz kartę rysuje jak w restauracji. Szok ,
A ja chodzę dyryguje co kto ma robić. I zdjęcia robię na pamiątkę :p

Ja dziś mam dzień leniucha... Olcia bawi się póki co swoimi zabawkami, więc jest spokój.

Rosół mam ugotowany a na drugie rozmroże pierogi... :) wogóle nie chce mi się dziś wstawać z wyrka...

Volka dobrze, że sytuacja opanowana. :)

Fanti jeszcze stopy Ci zostały tam też jako tako możesz trzymać kciuki :D

Ja wczoraj miałam duszona kaczkę w sosie była przeeeepyszna :D

Isia wpadaj dla Ciebie zrobię wyjątek :D Ale dalej będę w pizamce [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mój wczoraj odkrył ze jak nafaszeruje mnie jabłkami to tylko wtedy może poczuć jak mała kopię haha bo tak to się nie rusza jak mi brzuch dotyka [emoji14] i teraz co chwile łazi za mną i pyta czy nie Obrać mi jabłka... a ja już patrzeć na nie nie mogę [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja na dzis mialam ambitne plany ... ale jeszcze nie wyskoczyłam z pidżamy :p o 16 mam autobus do carrefoura ... trzeba cos kupic bo lodówka pusta :D tylko że mi sie straaasznie nie chce ... a jutro wracam do pracy ... po 2ch tygodniach przerwy :/ na samą mysl jestem zmęczona :D chociaz to tylko 5h

Volka dobrze ze udalo sie zatrzymać akcje... Teraz dużo wypoczywaj...

Ja jakas niespokojna jestem od 3 nad ranem.... Niewiem jakiś niepokój czuje...
No i nie czuje sie najlepiej.
Bol mi dokucza w dole brzucha i pleców jakbym miała @....

serduszko nie strasz.ale skurczy nie masz? Isia nic takiego wlasnie nie robilam. Wczoraj w ikei bylismy,ale nie przemeczylam sie ani nic. Polozna jedynie zasugerowala,ze od kaszlu moglo tak isc,bo bylam 2 tyg.ostatnio przeziebiona.

reklama
volka- to dobrze, że sytuacja opanowana :blink:

My już po obiadku, dzisiaj mamy leniwy dzień. Za to od jutra żelazko idzie w ruch, bo półki młodej puste- a już obsikała nawet wyjściowe spodnie :errr:

Do góry