reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja właśnie przez moje nastawienie do szpitali nie wypowiadałam się. Wiesz trafiłas na moment kiedy jest dużo wolnego i lekarzy mniej a przez to decyzje są podejmowane później.
Myślę że jeśli jutro konkretnie porozmawiasz z lekarzem to pewnie sami Cię wypiszą. Do czasu krążka nie miałabym odwagi nawet myśleć o wyjściu. Ale miało być 5 dni od założenia a już jest więc....

Volka o kurczę, czyli te Twoje wcześniejsze bóle na @ coś mogły znaczyć :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że już kryzys zażegnany i skończyło się tylko na strachu &&

Barbra zgłosić swoje obawy na pewno powinnaś, może chociaż na chwilę Cię przeniosą spod okna

Cocosh ja miałam taki aspirator campola, sama nie dawałam rady odciągać, mąż miał więcej siły do tego. Moja córka przez 2lata swojego życia katar miała tylko przy ząbkowaniu, sporadycznie dawał radę, ale nie da rady przewidzieć czy dziecko będzie nam chorowało i trzeba będzie wyciągać kilometry zawartości nosa, czy nie :blink:

Isia ja kiedyś niechcący kupiłam prześcieradła do wózka w tesco :ninja2: Rozmiar ok 80x40, dokładnego nie pamiętam

Przeniesienie to nie rozwiązanie bo siusiu muszę robić a wychodze wtedy z ciepłego łóżka a po drugie łóżek nie ma :( a 7 wraca mnóstwo kobiet po przepustką
Fanti masz rację :)

reklama
Ja byłam na ktg i jest pod pytalam położna i mówiła że jest szansa że mnie wypuszcza ale na razie na zapas się nie cieszę wolę milo się zaskoczyc

Do góry