reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
hej dziewczyny.
Musicie tego posłuchac: Arka Noego- Ja jestem
Dziś jechałąm do lekarza i w radiu leciało....same mi łzy leciały. Nie mogłam się powstrzymac od wzruszającego płaczu
Lekarz mi dziś powiedział żeby się szykowac na koniec lutego
Musicie tego posłuchac: Arka Noego- Ja jestem
Dziś jechałąm do lekarza i w radiu leciało....same mi łzy leciały. Nie mogłam się powstrzymac od wzruszającego płaczu
Lekarz mi dziś powiedział żeby się szykowac na koniec lutego
KubusiowaMama a mnie się wydawało, że lepiej jak ustawie Zuzce na najmniejszej sile ssania. Od 3 lat już ma na maksymalnej i sama sobie odciaga
Cocosh w takim razie kup jakiś zwykły odkurzacz, naprawdę nie pożałujesz a jak zobaczysz jakie cuda wychodzą z noska Marysi to podziekujesz nam na forum hihi
M właśnie czyta Zuzce bajkę a ja leżę w salonie przed tv...
Dzisiaj Zuzka ma dzień słodyczowy- sobota a ona i tak się pytam czy może cukierka i co najlepsze nie pyta się M tylko mnie.... dzisiaj specjalnie czekała 10 minut z cukierkiem w ręce jak byłam w sklepie żeby się zapytać czy może go zjeść. . . Zapewnienia M że może go zjeść nic jej nie dały. .. dopiero teraz wieczorem sama sobie coś wzięła bo już się przyzwyczaiła że dzisiaj może
Cocosh w takim razie kup jakiś zwykły odkurzacz, naprawdę nie pożałujesz a jak zobaczysz jakie cuda wychodzą z noska Marysi to podziekujesz nam na forum hihi
M właśnie czyta Zuzce bajkę a ja leżę w salonie przed tv...
Dzisiaj Zuzka ma dzień słodyczowy- sobota a ona i tak się pytam czy może cukierka i co najlepsze nie pyta się M tylko mnie.... dzisiaj specjalnie czekała 10 minut z cukierkiem w ręce jak byłam w sklepie żeby się zapytać czy może go zjeść. . . Zapewnienia M że może go zjeść nic jej nie dały. .. dopiero teraz wieczorem sama sobie coś wzięła bo już się przyzwyczaiła że dzisiaj może
Agiszonek
Isia. bo z pierwszego usg mi wyszła data 29 luty i dziś jak mnie badał to stwierdził że macica jest wysoko i na jego oko jak 32 tydzień. Ale 30 stycznia będzie usg i wtedy coś będe wiedziała więcej. Ogólnie lekarz stwierdził że na jego oko porównując mnie z innymi dziewczynami którym grozi poród przedwczesny nie było u mnie takiego zagrożenia. Oczywiście dobrze że poszłąm do szpitala, ale nie zapytałam czy dobrze że mnie tak faszerowali lekami....no na szczęście jest już lepiej. Dziś to się czuje rewelacyjnie. Skurczy mało, brzuszek lekki. Nawet na zakupach byłam. BarBra życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Żebyś już wkońcu wyszła ze szpitala. Myśl pozytywnie!
kamilaasami
Rety dziewczyny, jak was czytam uzmysławiam sobie ile jeszcze nie wiem mój synek będzie miał najmniej świadomą mamę na świecie :/ nawet musiałam sobie wygooglować co to jest aspirator ... masakra :/ lista zakupów zamiast się skracać do się wydłuża
KubusiowaMama
Cocosh-Isia bardzo dobrze radzi;D kup odkurzacz. Ja tak wlasnie zrobilam i do tej pory jestem zadowolona i z odkurzacza i z aspiratora
missoni odwazna jestes! ja chyba spakuje nieco wczesniej, bo w pierwszej ciazy wlasnie w 38 tygodniu urodzilam tym razem tez mam nadzieje, ze sie tak uda
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
missoni odwazna jestes! ja chyba spakuje nieco wczesniej, bo w pierwszej ciazy wlasnie w 38 tygodniu urodzilam tym razem tez mam nadzieje, ze sie tak uda
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
reklama
Naczytalam sie teraz o wozkach 3w1 ze jak do wszystkiego to znaczy ze do niczego i o tym, ze duzo mam wybiera np wozek spacerowka ktora jest od 0+ i do tego fotelik samochodowy. Albo np wydaja kase na ten wozek 3w1 a ze spacerowki i tak nie korzystaja bo 'za duza, nieporeczna, ciezka' i pozniej znow kupuja zwykla spacerowke. Az nie wiem co myslec. Od poczatku mialam plan kupic 3w1 ale z fotelikiem maxi cosi cabriofix tylko jeszcze do konca nie wiem jaki wozek. Teraz nie wiem czy kupic tak jak zaplanowalam czy jeszcze czytac wiecej internetow i sie rozmyslic