reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Pampuszek czy zdałas relacje po wizycie ?czy coś przeoczyłam? Wizytowalysmy razem 28 ;)

Serduszko oby wyniki synka tylko się poprawiły ! Zdrowia dla dzielnego chłopca :)

Ona zdrowia tez życzę ...

Staniki do karmienia mam dwa z poprzedniej ciąży ale ze dwa jeszcze chce dokupić .. to już po porodzie bo potem piersi są jeszcze większe ;D

Ta wanienka o której piszecie hmm jak byłam kiedyś u męża rodziny to właśnie taka mieli i Bartek tam pod pryszcznicem właśnie w tej wanience się pluskal. .. super sprawa bo mało miejsca zajmuje i wody można dużo nalać bo gleboka. .. mam już wanienke inna ale chyba ja kupie -oni ja dostali i nie wiedzieli z jakiego sklepu a teraz już wiem skąd i aż mnie korci ;D :):) któraś pisała o krzesełku do kąpieli ... ja kupiłam i użyłam dwa razy . Mały w ogóle w tym nie chciał siedzieć wiec przy u męża w pracy i się kurzy :p

Ze szkoły rodzenia nie korzystałam ,ale moja kuzynka mówi ,że nauczyla się tam pierwszej pomocy i mówiła ,że gdyby nie ta szkoła to by jej synka mogło juz nie być. Mały miał zapaści i jak stracił im przytomność bez paniki go reanimowali itp ... także jednym się przydaje taka szkoła ;)

My jutro wyprowadzamy się do teściów ... mam nadzieje ,ze długo tam nie będziemy :/ bo co w domu to w domu ;)

Ja dziś późno się witam Ale nie mam ani sił ani nerwów. Pół nocy nie przespane bo tak mnie biodro boli przy każdym ruchu że bez przerwy się budziłam. Normalnie kłóje w posladku i promieniuje do całej nogi. Oczywiście potem z bólu nie mogłam zasnąć a jak koło 6 zasnęłam to młody się obudził że ma zły sen i mama choć do mnie. Rano mąż młodego zabrał i mnie zostawili do spania Ale co to za spanie jak co ruch zrobię to boli.
Z tym sprzątaniem też mam fobie. Nie daje już tak radę ale staram się. A już jak ktoś ma przyjść to poradam w paranoję i latam jak walnieta.
Serduszko współczuję choroby synka. Żadna z nas nawet nie dopuszcza myśli że może nas to spotkać. Tymbardziej podziwiam Cię za decyzje o 2 dziecku. Jakby nie było to dodatkowe obowiązki. Życzę Ci dużo wytrwałości a synkowi dużo zdrowia.
U nas po zmianie pościeli mega sukces. Młody dziś ani jednej chusteczki nie użył jak wstał. Do 12 leżał jeszcze w łóżku oglądał bajkę i nadal nic. Czyli jak nic to pióra były.
Bar dawaj znać bo ja nadal trzymam &&

Isia oczywiscie :). Na tej podkladce nie da sie spac hehe. Mi po cesarce tylko rane ogladala polozna. Lekarz po porodzie patrzyl chyba tez na krocze,ale wlasciwie nie pamietam po co :p. Agiszonek tez mam wrazliwy pepek a poza tym od dlugiego czasu juz jest na wierzchu. Wasze tez? ;) Bar Bra no prosze prawie taka sama rocznice obchodzimy hehe. Cień czestoskurcze? W sensie ile na dzien czy jak to wyglada? Nie wiedzialam,ze taiie cos moze byc wskazaniem do cc.

Czestoskurcze przedsionkowe czyli inaczej wysokie tetno dochodzace do 200 na minute ...Na dzien nie umiem wyliczyc ,choc teraz po tych tabletkach jest lepiej ale nie ma rewelacji.Dlatego Holter mialam zeby zobaczyli ile przez 24 h ich bylo.W szpitalu z wypisu mialam w 1 Holterze :257 rytmow nieregularnych,47 VES,1092 SVES,600 PSVT,a w drugim 126 krotkich epizodow napadowego czestoskurczu przedsionkowego ,187 rytmow nieregularnych.

Czestoskurcze przedsionkowe czyli inaczej wysokie tetno dochodzace do 200 na minute ...Na dzien nie umiem wyliczyc ,choc teraz po tych tabletkach jest lepiej ale nie ma rewelacji.Dlatego Holter mialam zeby zobaczyli ile przez 24 h ich bylo.W szpitalu z wypisu mialam w 1 Holterze :257 rytmow nieregularnych,47 VES,1092 SVES,600 PSVT,a w drugim 126 krotkich epizodow napadowego czestoskurczu przedsionkowego ,187 rytmow nieregularnych.
Cień lekarze nie mówią nic żeby Ci założyć zastawke na serce przez te czestoskurcze itp ?

Fanti, dobrze że się wyjaśniło i póki co nie trzeba małego męczyć testami...

Ja właśnie spedzilam prawie 3h na prasowaniu nowych zaslonek do pokoju Oli, a teraz biorę sie za resztę porządków, bo za 1,5h najazd rodziców :)

A oto zasłonki...

Załączniki

• 1451478806899.jpg
    1451478806899.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 1451478828802.jpg
    1451478828802.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry