reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra dobrze ze juz założyli Ci ten krążek... Oby Cie teraz szybko wypuścili do domu. Kubuś juz raz mial operowana przepuklinę pachwinowa. Jak mial rok . Wtedy byla z prawej strony,teraz z lewej sie pojawila.

Cień nie wiadomo. W sumie w tym roku prawie wszystkie choroby sie ujawnily po bakteryjnym zapaleniu opon mózgowo rdzeniowych w kwietniu. Do kwietnia leczyl się tylko na padaczkę a ta choroba akurat u mnie w rodzinie jest...

Cień a robiła przyjaciółka hcg? U mnie lekarka też podejrzewala pozamaciczna teraz ciążę... tzn w lipcu ;) ale kazała mi zrobić hcg czy rośnie czy spada czy stoi w miejscu... a już przygotowała mnie na najgorsze :/

Barbra dobrze ze juz założyli Ci ten krążek... Oby Cie teraz szybko wypuścili do domu. Kubuś juz raz mial operowana przepuklinę pachwinowa. Jak mial rok . Wtedy byla z prawej strony,teraz z lewej sie pojawila.

Cień nie wiadomo. W sumie w tym roku prawie wszystkie choroby sie ujawnily po bakteryjnym zapaleniu opon mózgowo rdzeniowych w kwietniu. Do kwietnia leczyl się tylko na padaczkę a ta choroba akurat u mnie w rodzinie jest...

To zapalenie od kleszcza czy jakies powiklanie ? Oj padaczka,to nie wesolo :( Zalezy jakie ma ataki...Wspolczuje...

reklama
Aliaolio- na oko mój kombinezon wygląda jak ubranko dla lalki, wyjątkowo malutki:)
Dziewczyny jak nastrój sylwestrowy? Wybieracie się na jakieś bale, imprezy, domówki? My idziemy z córą i męzem..na białą sale - picolo się chłodzi... będzie się działo...

Do góry