reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A co do kombinezonu to ja mam na 56 a jest taki malusi jak na wcześniaka, zamówiony przez neta.
U nas dziś przymroziło rano - 6 a i teraz cały czas zaszronione.
Jutro idę na wyniki a w poniedziałek wizyutuję:)

Hej :)
Mnie dzis obudzil w sumie pierwszy raz taki skurcz w lydce, myslalam, ze umre :) Dodatkowo nos zapchany, smarkalam krwia..
Pogoda tragiczna tak wieje, ze jak wyjde to chyba mnie porwie.
Ja nie mam kombinezonu tylko takie cos podobne misiowate na 62 :) Wydaje mi sie, ze nawet bedzie plywal troche w tym ale to nic, bedzie na wiecej razy :)
Zaslonki sliczne ! :)
Ja powiesilam czarne u Aleksa bo akurat takie mialam schowane w szafie ale nie wiem czy ich nie wymienie na jakies jasniejsze, zobaczymy :)

Ja mam 3 kombinezony dwa na 62 i jeden na 56. Choć nie widzę różnicy jak na nie patrzę w wielkości ;D .. ale żadnego nie kupowałam jeden mam unisex po Bartku a dwa od szwagierki. Jak ktoś ma termin na koniec lutego czy początek marca sklanialabym się ku 62 . Jak na koniec marca to 56 bo zaraz będzie ciepło.

Volka Ola ma prawie 3 latka ale od roku już spi w tym łóżeczku...

Kate zasłonki znalazłam na allegro a pościel jest z home&you z serii disneya. :)

Ja kombinezonik mam na 56. Pamietam, że Ola urodziła się z długością 48 cm i dosłownie w nim tonęła. Ale nawet jak dzidziuś bedzie większy, to i tak dzieci na początku mają podkurczone nóżki, wiec za duży nie będzie. :)

Tel mi padł tablet rozładowaniu :(
Teraz dopiero opanowała sytuację :)
Więc mam już krążek jest lekki dyskomfort ale ma przejść leże i odpoczywam ale na siusiu i zjeść mogę wstać więc spoko :) tylko nie wiem czy kręgosłup mnie boli od tego leżenia w niewygodny łóżku czy po tym krążku mam jakieś promieniowanie :(
Ale ogólnie jest ok :)

reklama
Bar Bra to super ze juz zalozony krazek :) Oby teraz do domu Cie wypuscili szybko :)

Ja bylam rano sciagnac Holtera,zapis byl,teraz czekac 2/3 tygodnie na opis.

Wieczorem musimy isc z kotem do weterynarza,ostatnio cos w lape zrobil,niby bylo ok,ale od wczoraj chodzi osowialy,nie chce jest,syczy jak sie go dotknie...A nasz weterynarz od 17 jest,rano nie zdarzylam zajsc.I tak wole zeby moj szedl ze mna bo boje sie ze mnie podrapie,tak go boli.Tylko spi :frown: Eh...

Koszatniczki za to ladnie sie "bawia" :) Samiec w koncu ulzyl sobie na samicy i od godziny "spiewa" :) :rofl:

Jeszcze przyjaciolka mnie dobila.Robila dwa tyg temu test ciazowy-pozytywny.Byla u ginekologa,nic nie widzial jeszcze ale uznal ze za wczesnie.teraz znowu byla,i nie widzial nic znowu,pusty pecherzyk a niby wdl OM mialby byc 5 tydzien...Podejrzenie ciazy rzekomej,pozamacicznej.Za tydzien ma znow przyjsc.Eh jakie to niesprawiedliwe wszsystko...

Do góry