reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kochaniutkie Aby te Święta, a także cały nadchodzący rok upływał Wam w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil . P.S. dobrego i dużego obzarstwa -oby obeszło się bez problemów żołądkowych itp :)

reklama
Kochane Wy moje Mamuśki! Życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Niech w Waszych sercach zagości ogrom miłości, ucałujcie bliskich i trzymajcie się w dwupakach... :)

Wow jak tu nastrój się z ciążowego na świąteczny zmienił :)
Ja złożę wam później życzenia.
Dziś miałam ciężką noc . młody mnie o 4 zawołał że miał zły sen a potem jak się koło niego położyłam to nie dość że refluks do tego zgaga i zatkany nos mnie męczyły. A żeby było ciekawiej księżyc mi w oko święcił bo młody nie do końca rolety opuścił i nie mogłam zasnąć. I tak sobie leżałam i myślałam do wymyśliłam że dziś zaczynamy 7 miesiąc dokładnie. Czyli 3 trymestr się zaczął. A dokładnie 27 tydzień. Kiedy ten czas tak zleciał?
Normalnie nie mogę w to uwierzyć.

Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? :p Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie :)

Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! :) Wesolych ;)

Manka ja mam termin wg lekarza na 11 marca ale bronek powstał 23/24 czerwca i od tamtej pory liczę ja tygodnie. Dlatego pisze że dziś zaczynamy 7 miesiąc.

Marcóweczki kochane,Wesołych Świąt Wam życzę! Pozniej juz nie bede miala czasu wchodzic,bo o 14_ wyjezdzamy do rodziny. Jutro się odezwę ;). Dobrego jedzonka i zeby brzuchy potem nie bolały. Bar Bra biedulko trzymaj sie jakos w tym szpitalu :*.

Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? :p Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie :)

Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! :) Wesolych ;)

Ooo, Manka, to my podobnie idziemy. U nas dziś juz 27+5 :)
A termin mam na 20-21 marca wg OM.. Bo rożnie lekarze mi wyliczali :)

reklama
Do góry