Kochaniutkie Aby te Święta, a także cały nadchodzący rok upływał Wam w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil . P.S. dobrego i dużego obzarstwa -oby obeszło się bez problemów żołądkowych itp
reklama
Wow jak tu nastrój się z ciążowego na świąteczny zmienił
Ja złożę wam później życzenia.
Dziś miałam ciężką noc . młody mnie o 4 zawołał że miał zły sen a potem jak się koło niego położyłam to nie dość że refluks do tego zgaga i zatkany nos mnie męczyły. A żeby było ciekawiej księżyc mi w oko święcił bo młody nie do końca rolety opuścił i nie mogłam zasnąć. I tak sobie leżałam i myślałam do wymyśliłam że dziś zaczynamy 7 miesiąc dokładnie. Czyli 3 trymestr się zaczął. A dokładnie 27 tydzień. Kiedy ten czas tak zleciał?
Normalnie nie mogę w to uwierzyć.
Ja złożę wam później życzenia.
Dziś miałam ciężką noc . młody mnie o 4 zawołał że miał zły sen a potem jak się koło niego położyłam to nie dość że refluks do tego zgaga i zatkany nos mnie męczyły. A żeby było ciekawiej księżyc mi w oko święcił bo młody nie do końca rolety opuścił i nie mogłam zasnąć. I tak sobie leżałam i myślałam do wymyśliłam że dziś zaczynamy 7 miesiąc dokładnie. Czyli 3 trymestr się zaczął. A dokładnie 27 tydzień. Kiedy ten czas tak zleciał?
Normalnie nie mogę w to uwierzyć.
Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie
Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! Wesolych
Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! Wesolych
Marcóweczki kochane,Wesołych Świąt Wam życzę! Pozniej juz nie bede miala czasu wchodzic,bo o 14_ wyjezdzamy do rodziny. Jutro się odezwę . Dobrego jedzonka i zeby brzuchy potem nie bolały. Bar Bra biedulko trzymaj sie jakos w tym szpitalu :*.
Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie
Ooo, Manka, to my podobnie idziemy. U nas dziś juz 27+5
A termin mam na 20-21 marca wg OM.. Bo rożnie lekarze mi wyliczali
reklama