reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kochaniutkie Aby te Święta, a także cały nadchodzący rok upływał Wam w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil . P.S. dobrego i dużego obzarstwa -oby obeszło się bez problemów żołądkowych itp :)

reklama
Kochane Wy moje Mamuśki! Życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Niech w Waszych sercach zagości ogrom miłości, ucałujcie bliskich i trzymajcie się w dwupakach... :)

Wow jak tu nastrój się z ciążowego na świąteczny zmienił :)
Ja złożę wam później życzenia.
Dziś miałam ciężką noc . młody mnie o 4 zawołał że miał zły sen a potem jak się koło niego położyłam to nie dość że refluks do tego zgaga i zatkany nos mnie męczyły. A żeby było ciekawiej księżyc mi w oko święcił bo młody nie do końca rolety opuścił i nie mogłam zasnąć. I tak sobie leżałam i myślałam do wymyśliłam że dziś zaczynamy 7 miesiąc dokładnie. Czyli 3 trymestr się zaczął. A dokładnie 27 tydzień. Kiedy ten czas tak zleciał?
Normalnie nie mogę w to uwierzyć.

Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? :p Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie :)

Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! :) Wesolych ;)

Manka ja mam termin wg lekarza na 11 marca ale bronek powstał 23/24 czerwca i od tamtej pory liczę ja tygodnie. Dlatego pisze że dziś zaczynamy 7 miesiąc.

Marcóweczki kochane,Wesołych Świąt Wam życzę! Pozniej juz nie bede miala czasu wchodzic,bo o 14_ wyjezdzamy do rodziny. Jutro się odezwę ;). Dobrego jedzonka i zeby brzuchy potem nie bolały. Bar Bra biedulko trzymaj sie jakos w tym szpitalu :*.

Fanti 11.03 masz termin i masz 27 tydzien ? A ja mam 23.03 i mam 27 + 1. Jak ? :p Ja tez nie moge uwierzyc, ze niedlugo brzuszka nie bedzie :)

Mamuski Wesolych Radosnych Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam, Waszym Rodzinom i brzuszkom :* Duzo zdrowia i szczesliwego rozwiazania !! :) Wesolych ;)

Ooo, Manka, to my podobnie idziemy. U nas dziś juz 27+5 :)
A termin mam na 20-21 marca wg OM.. Bo rożnie lekarze mi wyliczali :)

reklama
Do góry