reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja też wam życzę zdrowych i pogodnych pełnych miłości i radości świat które są pierwszymi z naszymi cudownymi maluszkami w brzuszku :D ją mam nadzieję że szybko wyjde i będzie ok a wam wszystkim życzę żeby także było w porządku i aby żadna już nie musiała spędzać czasu w szpitalu oprócz oczywiście porodu moje kochane buziaczki :*

Tak BarBra może być. Ja nawet przy fanoterolu mialam pare skurczy. To normalne. Teraz tez mam codziennie. Jak cie nic nie boli przy tym i stawia się na 010-20sekund to spoko. Mnie czasem tylko z jednej strony łapie. Zobacz wwszystkie piszemy że mamy coś takiego. Nic się nie martw.

Manka to fakt, że momentami jest nam ciężko... szczególnie teraz w ciąży czy jak byłam w ciazy z Zuzka i mieliśmy gruntowny remont w domu... najgorsze jest to, że M nie może mi w niczym pomoc ale daje rade ;)
Na szczęście we wrześniu i październiku M budował stacje 50 km od Katowic więc codziennie był w domu chociaż na noc :)
Natomiast w zeszłe wakacje nie było go w domu po 2 tyg ponieważ miał tyle pracy, że robił nawet w sobotę i niedzielę... i w zeszłym roku niestety nie pojechał z nami na urlop bo terminy go goniły..
Ale przy własnej działalności niestety tak jest :/ tak samo musieliśmy odwołać w zeszłym roku wczasy w Egipcie bo M dostał dużą stacje do budowy :( a już mieliśmy wszystko zapłacone... ale coś za coś...
Za to od wiosny do jesieni na każdy weekend gdzieś wyjeżdżamy i spędzamy ten czas razem tak na 100 procent...

U mnie początek 27 tyg (suwaczek źle działa) czyli trzeci trymestr! A ja już jestem nieźle ociężała i ciężko mi się chodzi i porusza :p. A jeszcze tyyyle czasu :p

Wszystkiego dobrego marcówki! Szpitalnym Marcówkom życzę aby mimo ciężkich warunków również poczuły magię świąt ;).

Wesolych swiat marcówki!:) braku zgagi, zadnych skurczy, omijania szpitali szerokim łukiem:) i przypomnienie dla Ciebie BarBra-nie rozpakowujemy sie w tym roku!;D Niech Grzes pamieta ze tez ma byc marcowy;D (no, ewentualnie z lutego;D)
Ps.czy u ktorejs z was jest snieg?:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry