reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Powazna.Bo moja corka od jakiegos czasu jest "teroryzowana" przez kilku chlopcow pochodzenia tureckiego lub syryjskiego .Kopia pluja wczoraj nowa czapke jej do blota wrzuculi i potem gdzies wyrzucili .Czapki nie ma .A w zeszly piatek przyszla z butem odbitym na plecach kurtki .Musze porzadek z tym zrobic .Najgorsze jest to ze niemiecki u mnie jeszcze slabawo ale chocby na migi to nie popuszcze tego .Jeszcze jedna mama polska idzie ze mna .

reklama
Ja dziś już też na nogach bo jak mój dziś sprzatal kuwete to tak intensywnie kopał żwirek że się smialam że mógłby robić do kuwety bo kopie lepiej niż nasze 2 kotki hehe :)
Do mnie dziś mama przyjeżdża zrobimy uszka a potem z kolezanka ide do knajpy trzeba wyjść trochę do ludzi pogadamy bo ona wczoraj miała 1 prenatarne :) od 5 lat starali się o dziecko a teraz fajnie że jesteśmy razem w ciąży :) ona termin na czerwiec :)

Lewusek powodzenia. Oby udało Ci się mimo wszystko dogadać bo bezpieczeństwo naszych dzieci najważniejsze! A i Paulinka będzie się czuła mocniejszą wiedząc że mama stanie za nią zawsze.
Elis odzywaj się z tego szpitala. A tak ogólnie to mam nadzieję że pamiętasz że mamy wyczerpane limity na szpitale.
Ja wczoraj wieczór umierałam już. od prawie 2 tygodni boli mnie codziennie głowa staram się nie brać leków bo i paracetamol guzik mi pomaga a nic innego nie można. Ale wczoraj wieczór już w migrenowy ból przeszło i bez tabletki się nie obyło.
Oby dziś już mnie ten ból opuścił bo nie wytrzymuje już.

Też się witam ;-)jak nigdy dotąd obudziłam się przed 6 :szok: i tak leżakuje, bo wstawać mi się nie chce z tego ciepełka.
Na dodatek mała harcuje na potęgę.

Witan porannie. U mnie nocka ok. Raz tylko na siku i do dzieci a tak cala przespana na szczescie. Sarna ja tez mam zespol niespokojnych nog,ale na szczescie odzywa sie od czasu do czasu. Isia ja ide jeszcze w styczniu na ostatnia wizyte u dentysty.

Ja ide się położyć bo znowu mi piszczy w uchu lewym i słyszę w nim jak w stereo ale tylko głośne dźwięki :( najlepsze jest to że byłam na badaniach i jest ok a czasem mi się tak właśnie zatyka :( koszmar

Witam się i ja:-) Wypiłam glukozę i teraz mam czekać 2 godziny na następne pobranie. Dobrze, że sobie cytryne wzięłam, ale i tak mi się odbija:-/ ble ble

reklama
Witam się i ja. Mnie bolały łydki na początku ,a teraz odpukać nic dlatego też odstawiłam magnez sobie...
Nawet nocka dziś przespana. Jak się przebudzalam ,to zaraz zasypialam. Synek jeszcze śpi ,ale już słyszę ,że się wierci wiec zaraz wstanie ;)
Kurcze wczoraj do mnie doszło ,że za dwa tygodnie święta ;/ a ja w lesie - żadnego prezentu nie kupilam, z porządków to zrobiłam tylko je w łazience (szafki w środku ) i to by było na tyle ;D

Do góry