reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Łoho manka to zaszalejesz :-D Niezły zastrzyk gotówki przed Świętami ;-) Nie wiem ile w UK można za to kupić ale w PL skompletowałabyś pełną wyprawkę z dobrymi wózkami, łóżeczkami, pościelkami i nowymi firmowymi ciuszkami dla dziecka od urodzenia do co najmniej 3 r.ż. ;-)

Zadziwiłyście mnie tym "zespołem niespokojnych nóg" dotąd myślałam że to jednostka chorobowa wymyślona na potrzeby wypchnięcia na rynek tego całego "restonum". Serio przy tym się mimowolnie przebiera nogami w nocy?

U mnie pojawiło się światełko w tunelu z szansą na ostatnie szaleństwo wyjazdowe przedporodowe :-D Sylwester w Białce Tatrzańskiej :-) Aż mi się ryjek nie chce przestać szczerzyć :-D Wprawdzie na nartach nie poszaleję, ale zmiana otoczenia i pasteryzowane oscypki wreszcie przełamią moje zrutynizowane życie.

reklama
Juz po rozmowie .Czapke corce oddali zaraz z rana .Widac ja i moj brzuch ich wystraszyl.Dyrektor ich wezwie w poniedzialek do siebie i wyciagnie konsekwencje .Ma byc tez rozmowa z nauczycielami pelniacymi dyzur na przerwach . Zobaczymy jak dalej bedzie. Dzis juz Paulinka z kolezanka mialy spokoj na przerwie w szkole. Dyrektor o dziwo zaraz wiedzial o ktorych chlopcow chodzi .

Manka no to masz na zakupowe szaleństwa ; ) to mówisz ,że robisz dla nas wszystkich prezenty ta ?;) heh he

Lewusek i bardzo dobrze ,że podejmują kroki i natychmiast dzialaja. Wystrasza się może te dzieciaki ,bo nie są bezkarne; )

Arusiowa ja to mam od jakiegos 10 roku zycia. Najlepiej pomaga masaz albo ciepla kapiel. Kiedys myslalam,ze to pp babci jakies problemy ze stawami albo cos takiego a okazalo sie,ze nie jestem z tym sama ;).

Manka no to super wiesci jeszcze przed swietami.
Lewusek dobrze, ze juz po i mniejmy nadzieję, ze na tym sie skończy.
arusiowa nie słyszałam o tym nigdy wcześniej, az się z tym nie spotkałam, s teraz uwierz mi to potrafi byc nielada problem. Nie mozesz znalesc miejsca czasami czy siedzisz czy lezysz. Ja staram sie ruszac jak najwięcej, s prz3d snem konieczny ciepły prysznic bez tego tragedia. Jeszcze poducha miedzy nigi i jakis daje rade. A teraz zabieram sie zs pieczenie ciacha.

Kasia gratulacje dziewczynki!!!
Fanti niestety nie wstawię fotki bo nie mam. Zakaz nakręcania na kamerę i robienia zdjęć. Można kupić tylko od nich płytkę. Pudding to takie ciasto polane budyniem.
lili to Ty na kiedy masz termin?
Bo ja na 24 lutego a mam 29+3.

ja dzisiaj wkur... na męża, bo on na moja rodzine a wtedy mi sie włącza alarm ... poryczalam się, az córcia przyszła mnie przytulić i zrobila dla mnie kartkę z serduszkiem i tekstem kolęd i włożyła jeszcze funta dla mnie. Ona jest całym moim światem, gdyby nie ona to już bym chyba dawno zwariowala...
a mialam się spytać czy ma któraś z Was zespół niespokojnych nóg bo ja już mam dosyć spać nie mogę, miednica boli, krzyż boli a do tego nogi - starość nie radość.

Sarna ja mam zespol niespokojnych nog,jest to wku** jak nie wiesz gdzie masz nogi wlozyc :angry:

Witam sie i ja.

Ja tez juz po glukozie ale bede miec na pewno bardzo niski cukier.Jak wyszlam ze szpitala to wszystko ok a jak weszlam do Biedronki to zaczelo mi dziwnie przed oczami migotac,tracilam ostrosc widzenia.Jakos zakupy zrobilam ,uszlam kawalek i stanelam bo tak mi slabo bylo.Zadzwonilam do meza gdzie jest czy po mnie przyjedzie.Przyjechal zaraz.Dosc z auta nie moglam do domu,potem sie cala oblalam az cale wlosy mokre,slabo jak diabli,zimno jakbym miala 40 stopni goraczki.I rzucilam sie na jedzienie.Na slodkie,a myslalam ze po glukozie caly dzien nic nie zjem.Ledwo chodzilam,poruszalam sie ledwo co po domu,obralam sie w kilka warstw ubrania,i stwierdzilam ze spac mi sie chce.I pod koc.I godzina wyjeta z zyciorysu..Potem po wszystkim glowa mnie rozbolala.Teraz niby przeszlo ale dalej mi zimno i spac mi sie chce :-(

A w poczekalni rylam sie przed kolejke,ludzie chyba z 30,ale uznalam ze nie bede tyle czekac to sie wepchalam i nikt mi nic nie powiedzial,a ja sie nie tlumaczylam.Trudno.Wiem jakie mam prawa,a jeszcze z moim tetnem i cisnieniem niskim wole nie ryzykowac stania czy czekania w zatloczonych malym pomieszczeniu.

reklama
Do góry