reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti dlatego ja się chyba wyleczylam z allegro... Dobrze, że jutro idę poszaleć do hm i c&a... trochę zmartwilyscie mnie cenami w hm, że są wszędzie różne... Dobrze ze w Katowicach są trzy... może uda mi się kupić coś w dobrej cenie :)
E tam.. ludzie są różni także na allegro, ja tam nie rezygnuję.. chociaż dla Oliwiera kupuję raczej nowe od sklepów internetowych.. bo w jego rozmiarach używek nie ma raczej..

reklama
MlodaMama dam znać co było fajnego w hm i do którego warto się udać;) ale moim zdaniem taniej będzie w Europie Centralnej w Gliwicach bo tam jest mały ruch i może będą bardziej obniżać ceny niż w Katowicach.
Ja za to cały weekend jestem na szkoleniu. Najgorsze jest to, że miałam się przygotować na nie ale jakoś mam to w tyłku... Po prostu mi się nie chce :/

W Europie jest mniej ludzi więc być może będzie też taniej ja byłam przed wczoraj ale nie wchodzilam na zakupy ciuchowe bo na razie nic mi nie potrzeba :)

O rany... My właśnie pożegnaliśmy przyjaciół z dwójką urwisów, Ola miała cały dzień szaleństw a mi nogi w pupę wchodzą. :)

Dostaliśmy 4 torby ubrań dziecięcych, więc będzie co prać i prasować hihi

Ubranka są w super stanie, większość z h&m, nexta i bennetonu, niektóre jeszcze po naszej Olci, także kupię może jeszcze tylko ze 2 śpioszki, żeby miało dziecko nowe do szpitala i z głowy. :D

Isia nic się nie martw mój nie jest w ciąży... licencjat po nowym roku sie kłania a on nawet nie zaczął jak mi mówi ,NIE MA WENY' ;)

Ja się cieszę ze miałam od kogo właściwie za grosze odkupić ubranka a Te kuzynki dzieci tylko w h&M reservedzie next wiec naprawdę trafiłam na bardzo ładne ubranka za mala kase :)

Ja chciałam wejść jak ostatnio byliśmy w Chorzowie i przejezdzalismy koło Europy i mówię mojemu żeby wjechał na chwileczkę a on ,gdzie??? Nic nie widzę nic nie widzę ale gdzie....oooo tu? Kurcze przejechalem' haha

Mój też tak zawsze mówi, "a po co ty tam chcesz iść?". Też już stopuje z ubrankami, dzisiaj w lumpie kupiłam sweterek i 2 pajacyki z czego jeden na pół roczku.

reklama
Ja już w łóżku a s robi mi coś do jedzenia bo zostawilam sobie obiadek i on mi go prawie cały zjadł więc teraz musi siedzieć w kuchni i mi dogodzic :) kluseczki z sosikiem z patelni ale najpierw trzeba je ugotować hehe i pokroić na małe kawałki :)

Do góry