reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti dlatego ja się chyba wyleczylam z allegro... Dobrze, że jutro idę poszaleć do hm i c&a... trochę zmartwilyscie mnie cenami w hm, że są wszędzie różne... Dobrze ze w Katowicach są trzy... może uda mi się kupić coś w dobrej cenie :)
E tam.. ludzie są różni także na allegro, ja tam nie rezygnuję.. chociaż dla Oliwiera kupuję raczej nowe od sklepów internetowych.. bo w jego rozmiarach używek nie ma raczej..

reklama
MlodaMama dam znać co było fajnego w hm i do którego warto się udać;) ale moim zdaniem taniej będzie w Europie Centralnej w Gliwicach bo tam jest mały ruch i może będą bardziej obniżać ceny niż w Katowicach.
Ja za to cały weekend jestem na szkoleniu. Najgorsze jest to, że miałam się przygotować na nie ale jakoś mam to w tyłku... Po prostu mi się nie chce :/

W Europie jest mniej ludzi więc być może będzie też taniej ja byłam przed wczoraj ale nie wchodzilam na zakupy ciuchowe bo na razie nic mi nie potrzeba :)

O rany... My właśnie pożegnaliśmy przyjaciół z dwójką urwisów, Ola miała cały dzień szaleństw a mi nogi w pupę wchodzą. :)

Dostaliśmy 4 torby ubrań dziecięcych, więc będzie co prać i prasować hihi

Ubranka są w super stanie, większość z h&m, nexta i bennetonu, niektóre jeszcze po naszej Olci, także kupię może jeszcze tylko ze 2 śpioszki, żeby miało dziecko nowe do szpitala i z głowy. :D

Isia nic się nie martw mój nie jest w ciąży... licencjat po nowym roku sie kłania a on nawet nie zaczął jak mi mówi ,NIE MA WENY' ;)

Ja się cieszę ze miałam od kogo właściwie za grosze odkupić ubranka a Te kuzynki dzieci tylko w h&M reservedzie next wiec naprawdę trafiłam na bardzo ładne ubranka za mala kase :)

Ja chciałam wejść jak ostatnio byliśmy w Chorzowie i przejezdzalismy koło Europy i mówię mojemu żeby wjechał na chwileczkę a on ,gdzie??? Nic nie widzę nic nie widzę ale gdzie....oooo tu? Kurcze przejechalem' haha

Mój też tak zawsze mówi, "a po co ty tam chcesz iść?". Też już stopuje z ubrankami, dzisiaj w lumpie kupiłam sweterek i 2 pajacyki z czego jeden na pół roczku.

reklama
Ja już w łóżku a s robi mi coś do jedzenia bo zostawilam sobie obiadek i on mi go prawie cały zjadł więc teraz musi siedzieć w kuchni i mi dogodzic :) kluseczki z sosikiem z patelni ale najpierw trzeba je ugotować hehe i pokroić na małe kawałki :)

Do góry