reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A u nas jutro w hurtowni dzień pełen atrakcji -ceny hurtowe na wszystko i jeszcze jak się kupi coś za 100zl to bierze się udział w losowaniu i można wygrać mnóstwo rzeczy. Poprzednim razem wygrałam wanienke i taki jakiś fotelik do tego. Miałam sobie jutro tam podjechać i popatrzeć (pewnie bym kupiła prezenty ) ale jak pomyślę ,że tam będzie taki kocioł i potem kolejka na dwie godziny to w tyłku mam to -nie jadę... zrobię zakupy chyba przez internet w tym roku . Bo ostatnio jak byłam w Lidlu to ledwo w kolejce wystalam. ..

reklama
Jej to już ta godzina ,a ja jeszcze nie śpię ;) a w nocy juz mi ciężko się śpi i co się przebudzam to nie mogę zasnąć wiec uciekam i mam nadzieje ze szybko wejdę do krainy snów ;)

Kasia gratulacje dziewczynki!!!
Fanti niestety nie wstawię fotki bo nie mam. Zakaz nakręcania na kamerę i robienia zdjęć. Można kupić tylko od nich płytkę. Pudding to takie ciasto polane budyniem.
lili to Ty na kiedy masz termin?
Bo ja na 24 lutego a mam 29+3.

ja dzisiaj wkur... na męża, bo on na moja rodzine a wtedy mi sie włącza alarm ... poryczalam się, az córcia przyszła mnie przytulić i zrobila dla mnie kartkę z serduszkiem i tekstem kolęd i włożyła jeszcze funta dla mnie. Ona jest całym moim światem, gdyby nie ona to już bym chyba dawno zwariowala...
a mialam się spytać czy ma któraś z Was zespół niespokojnych nóg bo ja już mam dosyć spać nie mogę, miednica boli, krzyż boli a do tego nogi - starość nie radość.

Bezsenność... nie śpię już od godziny bo M zbiera się na budowę. Dzisiaj jedzie do Mińska Mazowieckiego...
Ja mam takie skurcze nóg, że to normalnie jest niemożliwe... a biorę już 6 tabl Magne b6... jak pracowałam ciągle na stojąco, piłam do tego kawę to jak mnie łapać skurcz to wystarczyło, że jednorazowo wzięłam 3 tabl i wszystko przechodziło na miesiąc. Teraz od 2 miesięcy biorę 6 tabletek na dobę i mam skurcze jak diabli:/ ehhhh nie rozumiem tego...
W dodatku ząb zaczyna mnie boleć. Nie wiecie czy w 3 trymestrze też można iść do dentysty? Muszę dzisiaj zadzwonić i błagać o wizytę bo we wtorek pobieram krew i nie chce żeby mi CRP podskoczylo...

Masakra jakas z tym spaniem . A jeszcze mnie czeka wyprawa do szkoly zeby porozmawiac z dyrektorem. A najczesciej wlasnie z rana jak gdzies ide to mi sie slabo robi .Nie mowiac juz o wejsciu na 5 pietro :(

reklama
Również się witam rano.

Sarna taka sprzeczka potrafi wybić z rytmu. Ja jak na razie mam spokój z nogami.

Z skurczami nóg to niestety normalne. Magnez szybko się wypłukuje a my potrzebujemy go bardzo dużo.

Isia może uda się jeszcze zasnąć?

Lewusek też rano mi jest bardziej słabo :-/ poważna rozmowa w szkole?

Ja dziś na badania do szpitala na 1 dzień idę w związku z podejrzeniem toxo, więc spałam tylko 4,5 godziny. Córka przed 5 miała pobudkę a ja już spać nie mogłam. Teraz pora wstawać :-/

Do góry