reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia moja dentystka nic nie wiedziala o tym,ze niby cos mamy za darmo,ale robi mi biale plomby gratis. Kanalowe robie dopiero po ciazy.

reklama
Edit no mi by nic porzadki 2 tyg.szybciej nie daly heh. Z reszta ja sprzatam na bierzaco,nie musze na swieta robic specjalnych porzadkow. Moze maz tylko okna pomyje a poza tym w domu nie mamy gosci. W wigilie do mojwj rodziny a Boze Narodzenie u tesciowej.

Witajcie. Ja zaraz jadę do diabetologa, ciekawe co się okaże...
W nocy oczywiście 3 pobudki a do tego Ola stwierdziła o 2 w nocy, ze przenosi się do nas do łóżka, więc cała jestem pogięta...

Edit, ja też w lesie z prezentami, ale chociaż mam już zaplanowane co kupię. :)

My w tym roku mamy wspólne święta. Rodzice Kuby i brat przychodzą do moich w wigilię a w 1 dzień świąt moi rodzice z siostrą do teściów. Także będzie rodzinnie. ;)

A ja właśnie czekam na faceta z jednej firmy która dostarcza mojego M rury na budowę żeby złożyć podpis... jeden podpis a ja czekam już 10 minut:)
Potem na chwilę do ZUS i czekajcie sklepy otworem... nadchodze hihi

A ja zamówiłam z allegro troche rzeczy i dzis kurier byl. ale brakuje poscieli, juz dzwoniłam i mają dosłac. Dziś niby ma być wysyłka. Ale i tak jestem zła dostałam info ze kurier będzie miedzy 12 a 14. A byl o 9 i mnie nie zastał, paczkę zostawił sąsiadce.

Ale i tak mam śliczny rozek, ochraniacz

Witam sie i Ja :) nie moglam usnac do 3nad ranem masakra jakaś :/ na razie skurczu nóg nie mam ale jak Trenowalam to bylo to na porządku dziennym miałam takie ambitne plany na dzisiaj!! A co mi z tego? ŻE muszę teraz szybko załatwiać wszystko bo ta baba mieszkanie przylazi oglądać o 17 a Ja jeszcze u taty... a już tyle godzin! Brr szok!

No ja też jakiś dużych porządków nie mam. Ale lubię w szafkach układać przed świętami. ;) okna odpuszczę chyba ,bo jak w styczniu mam robić ta kuchnie to bez sensu -tym bardziej ze święta w rozjazdach.

Dziś mamy taką pogodę ,że chyba z synkiem się zdrzemne -jakąś śpiąca jestem. .. ciesze się ,że już piątek . . Mama moja dzwoniła wczoraj pytała jak brać urlop z tego roku co jej został czy przed porodem czy po (choć wiadomo termin opcjonalny ,różnie bywa ) i stwierdzilysmy ,że przyda mi się na sam koniec ciąży wraziee co jak mnie złapie to zostanie z synkiem a mąż ze mną na porodówke czy w tych ostatnich przygotowaniach do porodu i pojawienia się nowego członka rodziny ;)

Witam sie i ja :)

Noc tragiczna dla mnie, co chwile sie budzilam z pelnym nosem, kaszlalam, wszystko mnie bolalo.. Teraz juz jest ok ale sie nie wyspalam.. dobrze, ze dzis ostatni dzien do pracy :)
Na weekend mam ambitne plany, chce sobie hybrydy zrobic i troche chcemy znow z moim porobic dekoracji u malutkiego w pokoju :) Zobaczymy czy wypali to.

Lewusek no z takimi to nie ma zartow, oby tylko dyrektor zareagowal a nie wyciszyl sprawe

reklama
Piatek sie dobrze zaczal, przyszedl mi list ze zwrotem podatku i maja mi oddac az £800 :D takze, bedzie mozna poszalec z zakupami :) o ile im sie nie odzwidzi i nie wezma mi tego spowrotem :D

Do góry