reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia moja dentystka nic nie wiedziala o tym,ze niby cos mamy za darmo,ale robi mi biale plomby gratis. Kanalowe robie dopiero po ciazy.

reklama
Edit no mi by nic porzadki 2 tyg.szybciej nie daly heh. Z reszta ja sprzatam na bierzaco,nie musze na swieta robic specjalnych porzadkow. Moze maz tylko okna pomyje a poza tym w domu nie mamy gosci. W wigilie do mojwj rodziny a Boze Narodzenie u tesciowej.

Witajcie. Ja zaraz jadę do diabetologa, ciekawe co się okaże...
W nocy oczywiście 3 pobudki a do tego Ola stwierdziła o 2 w nocy, ze przenosi się do nas do łóżka, więc cała jestem pogięta...

Edit, ja też w lesie z prezentami, ale chociaż mam już zaplanowane co kupię. :)

My w tym roku mamy wspólne święta. Rodzice Kuby i brat przychodzą do moich w wigilię a w 1 dzień świąt moi rodzice z siostrą do teściów. Także będzie rodzinnie. ;)

A ja właśnie czekam na faceta z jednej firmy która dostarcza mojego M rury na budowę żeby złożyć podpis... jeden podpis a ja czekam już 10 minut:)
Potem na chwilę do ZUS i czekajcie sklepy otworem... nadchodze hihi

A ja zamówiłam z allegro troche rzeczy i dzis kurier byl. ale brakuje poscieli, juz dzwoniłam i mają dosłac. Dziś niby ma być wysyłka. Ale i tak jestem zła dostałam info ze kurier będzie miedzy 12 a 14. A byl o 9 i mnie nie zastał, paczkę zostawił sąsiadce.

Ale i tak mam śliczny rozek, ochraniacz

Witam sie i Ja :) nie moglam usnac do 3nad ranem masakra jakaś :/ na razie skurczu nóg nie mam ale jak Trenowalam to bylo to na porządku dziennym miałam takie ambitne plany na dzisiaj!! A co mi z tego? ŻE muszę teraz szybko załatwiać wszystko bo ta baba mieszkanie przylazi oglądać o 17 a Ja jeszcze u taty... a już tyle godzin! Brr szok!

No ja też jakiś dużych porządków nie mam. Ale lubię w szafkach układać przed świętami. ;) okna odpuszczę chyba ,bo jak w styczniu mam robić ta kuchnie to bez sensu -tym bardziej ze święta w rozjazdach.

Dziś mamy taką pogodę ,że chyba z synkiem się zdrzemne -jakąś śpiąca jestem. .. ciesze się ,że już piątek . . Mama moja dzwoniła wczoraj pytała jak brać urlop z tego roku co jej został czy przed porodem czy po (choć wiadomo termin opcjonalny ,różnie bywa ) i stwierdzilysmy ,że przyda mi się na sam koniec ciąży wraziee co jak mnie złapie to zostanie z synkiem a mąż ze mną na porodówke czy w tych ostatnich przygotowaniach do porodu i pojawienia się nowego członka rodziny ;)

Witam sie i ja :)

Noc tragiczna dla mnie, co chwile sie budzilam z pelnym nosem, kaszlalam, wszystko mnie bolalo.. Teraz juz jest ok ale sie nie wyspalam.. dobrze, ze dzis ostatni dzien do pracy :)
Na weekend mam ambitne plany, chce sobie hybrydy zrobic i troche chcemy znow z moim porobic dekoracji u malutkiego w pokoju :) Zobaczymy czy wypali to.

Lewusek no z takimi to nie ma zartow, oby tylko dyrektor zareagowal a nie wyciszyl sprawe

reklama
Piatek sie dobrze zaczal, przyszedl mi list ze zwrotem podatku i maja mi oddac az £800 :D takze, bedzie mozna poszalec z zakupami :) o ile im sie nie odzwidzi i nie wezma mi tego spowrotem :D

Do góry